🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

841 Yorum

LY149458 637 Kat
Baya yardımcı
FJ887687 638 Kat
Readmi L50 Ultra CE
Cihazı satın aldığımda evimi çok güzel haritaladı. Nerelerde halı olduğunu hafızasına aldı. Görev sırasında Planlama gereğince, halı olan yerlerde paspaslama yapmadı. Ancak sonraki günlerde evdeki halıları tamamen kaldırdım. Ve bütün bölgelerde süpürme+paspaslama planlaması yaptım. Buna rağmen sanki halı varmış gibi, önceden halı olarak hafızasına aldığı bölgeleri sadece süpürdü ve paspaslama yapmadı. Yani robot, odanın anlık durumuna göre temizlik yapmıyor. Bu büyük bir sorun. Nasıl düzeltebilirim.
Değerli Kullanıcımız, Temizleme modunuzdan süpür ve paspasla ya da süpürdükten sonra paspasla seçili olup ve halı ayarlarından '' halı yoksay '' seçilmesi ile o alanı da paspaslama yapacaktır. Seçim yapıp işlemde kontrol ediniz. Teşekkürler.
orşın 639 Kat
L40 ultra ce modelinden memnunuz fakat halıları da siliyor onu çözemedik
Değerli Kullanıcımız, Paspas kaldırma modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır.Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın bir halı ise değecektir. Halıya çıktığında paspaslar dönüyor durumda ise halı algılaması olmamış olabilir. Bu durumda harita yenileme yapılabilir. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca,Temizleme modunuz '' Süpür Paspasla '' ya da '' Süpürdükten sonra paspasla '' seçildikten sonra, halı ayarlarından ''süpür işaretlemesi yapıp - paspas kaldırma  '' olarak işaretleyip paspaslama yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
UZ506676 640 Kat
Evet çok iyi evim her gün tertemiz otomatik her gün aynı saatte temizliyor .ama paspası bozuldu sanırım paspaslamıyor çok üzgünüm
Değerli Kullanıcımız, İstasyonlu modeller için robot silme görevine başladığında, mopun su içeriği oldukça yüksektir. 5 dakikalık otomatik temizlikten sonra stabil bir duruma ulaşacak ve ardından genel su dengesini korumak için suyu yeniden dolduracaktır. Lütfen su tankının boş olup olmadığını kontrol ediniz.Paspaslama veya Süpür / Paspasla modunu seçiniz.
Mop pedini çıkarın ve sadece mop ped tutucusunu takınız.5 dakikalık otomatik temizlikten sonra yere bakın, yerde küçük su damlacıklarının olup olmadığını kontrol ediniz.
Su tankından su çıkıyorsa, mopun yeterince ıslanması için paspaslama sıklığını daha yüksek bir seviyede ayarlamanızı öneririz.
Cihaz istasyonsuz model ise kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur;ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz, kir, kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir. Lütfen bize tekrar ulaşınız.Teşekkürler.
DU403125 641 Kat
Daha dün aldım şimdi evi temizleyeyim var artık dün kuruldu eve saldim çarşı pazar gezdim eve geldim iş bitmiş ohahaha
PO750379 642 Kat
Dreame X40 Ultra’yı yeni aldım ve evimin temizliği gerçekten inanılmaz derecede kolaylaştı. Robotun en çok sevdiğim özelliği, ince tasarımı sayesinde koltuk ve mobilya altlarına son derece rahatça girmesi oldu. Ulaşılması en zor dip köşelerde bile hiç toz bırakmıyor. Güçlü çekim gücü ve harika haritalandırmasıyla temizlik sürem yarıya indi. Kesinlikle verdiğim her kuruşuna sonuna kadar değen çok başarılı bir ev yardımcısı.
KW727388 643 Kat
Bana öneren arkadaşıma çok çok teşekkür ederim
Deterjan almıyor sebebi nedir
Değerli Kullanıcımız, İstasyonlu modellerde solüsyon kullanımı sadece paspas yıkama anında kullanılmaktadır. Bu sebeple çokça kullanım olmamaktadır. Yine de kullanım açısından '' Yanaşma noktası ayarları '' içinde '' Otomatik Deterjan Ekleme '' ayarının açık olması gereklidir. Bu ayarın açık olmasına rağmen solüsyon kullanımı olmadığını düşünüyorsanız; bu ayarı kapatıp cihaz ve istasyonu da kapatınız. Sonrasında cihaz ve istasyonu açarak ayarı açık konuma getiriniz. İşlemi yeniden deneyiniz.Eğer düzelmediği durum var ise cihazda resetleme ve yeniden kurulum işlemi önerilir. Devam eden durumda cihaz incelemesi için servis birimine yönlendirme yapılacaktır .Daha fazla bilgi için yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
CL819532 645 Kat
5 yıl önce dreame d10 plus modelini aldım çok memnun kaldım. Şimdi dreame x40 ultra modelini aldım süpürme ve paspaslama on numara. Sistemi çok dikkatli ve detaylı ayarlayabilirseniz evde köşe kenar temizliyor. Paspas ve kenar fırçası için AL modunu kullanmanız gerekiyor.
Temiz su pis su bölümü olması güzel. Ürünün tek eksisi  , yurt dışında olduğu gibi Türkiye'de şebekeye bağlayacak aparatları olmayışı . Ben var biliyordum maalesef yokmuş. Olsaydı direkt bağlayıp bırakacaktım . Eğer bu aparatları saglanırsa  10 numara makina olur. Eşim çok memnun kaldı.
Yine de teşekkürler dreame.
CL819532 646 Kat
Hanım  rahatsızlığı nedeniyle 5 yıl önce dreame d10 plus modelini almıştım . Bu yeni modeli arastırarak aldım, daha verimli temizlik ve paspaslama yapiyor .
Dreame sayesinde süpürme ve paspaslama işi bitti.
   Teşekkürler dreame

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön