🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

786 Yorum

NX158376 629 Kat
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
FR589615 630 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler
altıntop 631 Kat
Süpürgeyi ilk kullandığım günlerde odanın çok fazla yerinde kumaş isimli engel uyarısı görünüyordu… kumaş ? Bakıyorum öyle bişey yok… kumaş kumaş… nedir bu derken, meraklı kedim süpürgeyle köşe kapmaca oynamış olmalı ki süpürgenin sürekli önünde yatmış yer değiştirmiş vs.  süpürge kedimin ismini değiştirdi… arada kumaş diye sesleniyorum meraklı kızıma… süpürgeyi kalple ilgili bir rahatsızlık sonrası kızım aldı… çok çok memnunum,  umarım  uzun zaman sorunsuz süpürür siler evimi…
FA051308 632 Kat
Harikaaaaaa
LT454403 633 Kat
Maddi olarak ortalama bence fiyat performans ürünü l10 s Plus
ZV130646 634 Kat
İlk zamanlar iyiydi yani aldiktan 4 ay sonra cihaz sorun cikarmaya başladi once paslamada simdide haritalandirma evet dogru ama haritalaya uymuyor kendi kendine kafasina gore takiliyor saç telini bile cekmiyor servise gonderdim ama kimseye ulasamiyorum kargoya verildi diye mesaj atiyorlar kargo sirketini ariyorum oyle bir gonderi yok diyorlar yani anliyacaginiz berbat bir sistem eger paranizi cope atmak istiyorsaniz alabilirsiniz ama yazıklar olsun bu iside yapmayi bilmiyorsaniz birakinn kendi paramizla rezil oluyorsunuz
Taner Öksüz 635 Kat
Çok kaliteli
SR686027 636 Kat
hayırlı günler hiç menmun kalmadım
DP748481 637 Kat
Böyle bişey yok
AA299496 638 Kat
Bays mjg bmkkl

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön