[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1080 Yorum

Kedi dreame 610 Kat
D20 gerçekten elim ayağım oldu 2 3 gündür kullanıyor
WF302405 611 Kat
L40 ultra ae 10.5 cm boşluk olan yere rahatça giriyor
AV577958 612 Kat
Renew your furniture😁
RX719662 613 Kat
Harika teşekkür ederim
NG984993 614 Kat
Hgjbkgkjljkş hak djkhohpyojl
Değerli Kullanıcımız, forum mesajınızı kontrol ediniz. Teşekkürler.
yasemindy 615 Kat
Üçlü koltuğumun altına kısmi giriyor uzun zamandır kullanıyorum amantam hirenedi malesef
RX719662 616 Kat
Teşekkür ederim
QT649531 617 Kat
Paspası yatım bıraktı sadece paspas nasıl yapyırırım
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Ya da komut hatası olmuş olabilir.Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
uyuşuk 618 Kat
Memnun musunuz
TD502937 619 Kat
Ben Yatakların ayaklarını yükselttim sorun çözüldü artık heryerde dolaşıyor😄

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön