🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

786 Yorum

KC108439 599 Kat
Perfonmans iyi
XY781781 600 Kat
Ürün aldığıma çok pişmanım ıkı defa kargoya gıttı. Arıza ne hıc bılgım yok. Bılgı veren de yok. Defalarca WhatsApp hattından şikayetçi oldum ama dönüş olumsuz. Almayın bu markayı paranıza yazık. En son urunum çizik geldi.
IMG_5667.jpeg
Değerli Kullanıcımız, arızanıza dair detay verebilirseniz destek olmak isteriz. Sorgulama için ise servis bilgileriniz gereklidir. Forum mesajı ya da müşteri hizmetleri ile ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
XY781781 601 Kat
Ürün helikopter gıbı gürültülü çalışıyor dedım onarıma gıttı geldı yıne aynı para ıadesı ıstedım vermedıler yazık parama ve surecte yaşadıgım sıtrese
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
MQ183790 602 Kat
Merhabalar. Bir ay olmadı alalı. Dreame l50 modelini aldık. Çok memnundum ama son iki seferdir kıyılara girmiyor . Daha önce supurdugu sildigi yerleri tam yapmıyor. Her türlü temizliğini kontrolünü yaptık. Yine aynı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Değerli Kullanıcımız, Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Yüksek sıklık her işlemde açması demektir. Diğer ayarlarda 7 günde 1 ya da akıllı rota şeklindedir.Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
ZK546244 603 Kat
f20 kullanıyorum bazen yeteri kadar toz çekmiyor
Değerli Kullanıcımız, Toz kutusu ve filtre kontrolü yapmanızı öneririz. Filtre su altında yıkanabilir ve 24 saat tam kuruma ile yeniden kullanılabilir. Filtrenin ve toz kutusunun temizliği için emiş gücü performansı değişecektir. Rutin bakımı kullanımınza göre gerekirse sıklaştırmalısınız. Teşekkürler.
VZ150665 604 Kat
Çalışan bir bayanım geçen sene tanıştım robotumla dogum günümde kendime hediye aldım biliyormusunuz hayatımda kendim için yaptıgım en güzel iyilikmiş meger iş yerinden çalıştırıyorum ben gelene kadar oh mis daha ne olsun🫶🫶🫶👌
Değerli Kullanıcımız, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Teşekkürler :)
FE951192 605 Kat
Bn herkese onerıyorum ıyı bır tobot supurge hayata kolaylık
Değerli Kullanıcımız, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Teşekkürler :)
içeli ailesi 606 Kat
Teşekkürler destek için
UG280724 607 Kat
Teşekkürler 🌼
Gayet iyi bence çok memnunum

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön