Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

İKBAL 600 Kat
Merhaba cihazım jomut vermediğim halde kendiliğinden çalışmaya başladı evi gezmeye başladı şarjı az olduğundan istasyona gitmek istedi ancak istasyonu görmedi telefonda ki uygulamada cihazı istasyonda görüyor düzeltmek için oda seçimi yapayım dedim uygulamayı kapanacak mesajı verdi ben de kabul ettim bu sefer seçili odada yatak altında kaldı. Cihazına neler oluyor acil destek rica ediyorum
IY058072 601 Kat
Odadaki halıları kadırdım silme ve süpürme yapmak için ama haritada halıları algıladığı için halı olmadığı zamanlarda bile o gölgelere silme yapmıyor ne yapmalıyım
katya 602 Kat
Merhaba ben daha bir ay olmadi süpürge alali
dream l 10 s  ultra gen istasyona otomatik girmiyor
EZ855361 603 Kat
Robotun özel temizlik modunda çalıştırıyorum sadece halıları supuruyo parkeyi supurmuyo
IR249398 604 Kat
Merhaba, google home ile sesli komutlarla başlat, duraklat, yuvaya don haricinde oda mutfak salon vb. Temizlik yaprirabilirmiyiz l10s ultraya
QB812061 605 Kat
Şarj olmak için istasyona dönmek için bütün odayı turluyor neden
LA843104 606 Kat
Önünde engel olmamasına rağmen alana ulaşılamadı uyarısı veriyor. Düzeltmek için ne yapmam gerekiyor
XB607007 607 Kat
1 ay oldu alalı süpürmesi çok kötü oldu Herşeyi çekmiyor artık neden olabilir
VH576947 608 Kat
Süpürgem filitre değişimi sonrası çekim güçü azaldı neden acaba bakımını da yaptım her parçasını temizledim sesi bile çıkmıyor süpürürken
SN330311 609 Kat
Cok iyi bir icat cok memnunum

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön