[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1080 Yorum

XP397210 600 Kat
Çok faydalı
zilli 601 Kat
Malesef girmiyor evdeki her bazaya yeni ayak almayı düşünüyorum yoksa yatak altlarına hiç girmiyor
zilli 602 Kat
Yerleye lavanta yagı damlatıyorum tüm eve o güzel koku yayılıyor 🌷
SX319122 603 Kat
Çok güzel
PATRON MERT 604 Kat
teşekkürler.
Miami77 605 Kat
Işık kendiliğinden açılıyor karanlıkta öyle biliyorum
DX880597 606 Kat
Benim yatak altına da giremiyor en yakın zamanda ayaklarını degistiricem
Yaşar’s Kid 607 Kat
İlk deneyimim güzel bakalım ilerde ne olacak
AV541957 608 Kat
Sokdkslspsp
Kedi dreame 609 Kat
Bizimde D20 ama koltuk yatak altına girmiyor.
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir.Sarkan bir kumaş, yatak altında bulunan bir parça bile etken olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Sensörün alçalabildiği modeller harici girebilmesi gereken yükseklik 12 cm ve üzeridir. Kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Sensörün alçaldığı modellerden biri ise zemin temizleme ayarları içerisinde LMS otomatik kaldırma '' ekstrem kapsam '' olarak seçilmelidir.Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön