Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

EM628225 590 Kat
Robot süpürgemi alalı 1 ay oldu temizlik yaparken 2 kere başıma geldi bir rotasyonda takılı kalıyor ve ilerlemiyor hep aynı yerde dönüyor takılı kalıyor duraklatıyorum tekrardan başlatıyorum yine aynı yerde dönüp duruyor yerden kaldırıp başka bir bölgeye koyunca düzeliyor
MR525956 591 Kat
Merhaba benim kuzum halılarda siliyor silinmesi icin ne yapmalıyım
XA668454 592 Kat
X50 robot aldım 1 ay oldu ama süpürmesinden hiç memnun değilim sürekli etrafta gözle görülür şekilde kırıntılar bırakıyor ki max güçte çalıştırıyorum ne yapma gerekir tam anlamıyla süpürmesi için
MN261109 593 Kat
İstasyonu başka odaya taşıdım. Ve taşıdığım odadan temizliği başlattım. Robot temizliği bitirdiğinde istasyonu bulabilmesi için ne yapmam gerekiyor?
WC058055 594 Kat
Kapagın altında Süpürge nin sıfırlama yap düğmesi var
JX064354 595 Kat
X40 model robotum şarj olmak için istasyona girmedi ben durdurdum ve istasyona yerleştirdim ama şarj olmuyor ne yapmam gerekiyor
IX377440 596 Kat
Satin alali bir ay oldu ,iade etmek istiyorum nasil yardimci olabilirsiniz?
SK829897 597 Kat
L40s pro daha alali 2 hafta oldu odalarda supurme normal modda guzelce supurmeye basliyor ancak sonrasinda belli bir alanda takiliyor surekli kendi kendi 1 m2 alan icinda supurme yapiyor. Mop lama yapincada odanin sol tarafini mopluyor sag tarafini moplamiyor. Acil cozum lazim. Biz rahat edelim diye robot supurge aldik ama suan cok sikintili.
NC136444 598 Kat
Telefondan birden bire uygulamadan çıkış yapıldı kaç gündür tekrardan ekleme yapıyorum arızalı diyor olmuyor ne yapmam gerekiyor
FV638615 599 Kat
Merhaba robotu bir senedir kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamamıştık fakat iki aydır süpürme tamamlandıktan sonra şarj istasyonunu bulamıyor biz elimizle koymak zorunda kalıyoruz. Bize yardımcı olursanız seviniriz.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön