Detaylı temizlik yapmıyor

944 Yorum

XA668454 590 Kat
X50 robot aldım 1 ay oldu ama süpürmesinden hiç memnun değilim sürekli etrafta gözle görülür şekilde kırıntılar bırakıyor ki max güçte çalıştırıyorum ne yapma gerekir tam anlamıyla süpürmesi için
MN261109 591 Kat
İstasyonu başka odaya taşıdım. Ve taşıdığım odadan temizliği başlattım. Robot temizliği bitirdiğinde istasyonu bulabilmesi için ne yapmam gerekiyor?
WC058055 592 Kat
Kapagın altında Süpürge nin sıfırlama yap düğmesi var
JX064354 593 Kat
X40 model robotum şarj olmak için istasyona girmedi ben durdurdum ve istasyona yerleştirdim ama şarj olmuyor ne yapmam gerekiyor
IX377440 594 Kat
Satin alali bir ay oldu ,iade etmek istiyorum nasil yardimci olabilirsiniz?
SK829897 595 Kat
L40s pro daha alali 2 hafta oldu odalarda supurme normal modda guzelce supurmeye basliyor ancak sonrasinda belli bir alanda takiliyor surekli kendi kendi 1 m2 alan icinda supurme yapiyor. Mop lama yapincada odanin sol tarafini mopluyor sag tarafini moplamiyor. Acil cozum lazim. Biz rahat edelim diye robot supurge aldik ama suan cok sikintili.
NC136444 596 Kat
Telefondan birden bire uygulamadan çıkış yapıldı kaç gündür tekrardan ekleme yapıyorum arızalı diyor olmuyor ne yapmam gerekiyor
FV638615 597 Kat
Merhaba robotu bir senedir kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamamıştık fakat iki aydır süpürme tamamlandıktan sonra şarj istasyonunu bulamıyor biz elimizle koymak zorunda kalıyoruz. Bize yardımcı olursanız seviniriz.
İKBAL 598 Kat
Merhaba cihazım jomut vermediğim halde kendiliğinden çalışmaya başladı evi gezmeye başladı şarjı az olduğundan istasyona gitmek istedi ancak istasyonu görmedi telefonda ki uygulamada cihazı istasyonda görüyor düzeltmek için oda seçimi yapayım dedim uygulamayı kapanacak mesajı verdi ben de kabul ettim bu sefer seçili odada yatak altında kaldı. Cihazına neler oluyor acil destek rica ediyorum
IY058072 599 Kat
Odadaki halıları kadırdım silme ve süpürme yapmak için ama haritada halıları algıladığı için halı olmadığı zamanlarda bile o gölgelere silme yapmıyor ne yapmalıyım

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön