Dreame Ailesine Hoş Geldiniz!

87 Yorum

FA051308 50 Kat
Teşekkürlerrr
BM833098 51 Kat
Merhaba henüz yeni kutusundan açıp haritalama yaptırdım sonrasında ise ev temizlemesi için temizlemeyi başlattım ancak yan fırça temizleyin hatası almaktayım sonrasında ise temizledim ancak bir daha aynı hatayı vermektedir cihaz bunun için ne yapmam gerekiyor . Eğerki bu bir kusur ise trendyoldan iade başlatacağım
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Yan fırça modülü temizlendikten sonra uygulama içinde aksesuar kullanımı ayarından sıfırlama yapınız. Cihaz ve istasyon kapa - aç yapınız. İşlemde deneyiniz.Devam eden durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir.Resetleme kapak içinden yapılır.Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
AQ829489 52 Kat
İyi ki eşim anneler gününde almış artık ev daha temiz iş ten gelince süpürge tutmak ikimiz içinde çok zor oluyordu
Cennet 53 Kat
🧡🧡🧡
FA051308 54 Kat
Teşekkürler
Emirhan 55 Kat
Süper harika bişey
FA051308 56 Kat
Teşekkürler
LE946093 57 Kat
Süper 👍
JS695100 58 Kat
Sitemizdeki 1 litre lık robot süpürge deterjanın dan aldım fakat bendeki ürün l10 spro ultra head olanı aldığim ürün doğrumu
123456

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön