Dreame Öncüsü Olun: Türkiye'deki Temizlik Teknolojisinin Geleceğine Yön Verin!

90 Yorum

ALPERGAMES 50 Kat
Harikulade
GN502606 51 Kat
Çalışan biri olarak çokk mutluyum
DX488906 52 Kat
Gerçekten çok güzel iyiki iyiki bu süreçte elim ayağım oldu ve süper temizliyor yeni yardımcım
memcomeric 53 Kat
Teşekkür ederim
FR589615 54 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler
LL331886 55 Kat
Ben bu ürünü yeni aldım ama tozu torbaya boşaltmıyor kullanan varsa bilgi alabilirmiyim
Değerli Kullanıcımız, Robot ve baz istasyonunu kapalı konuma getirin ve sonra yeniden açın. Baz ve robot bağlantısı bazen “takılı” kalabilir.Toz torbasını çıkarıp kontrol edin. Dolmuşsa değiştirin. Baz istasyonundaki toz torbasının yerleştirildiği bölümün etrafını, hava kanalını, port girişini bir fırça veya kuru bezle temizleyin. Robotun içindeki toz kutusunu çıkarın, içini boşaltın, filtresini kontrol edin ve temizleyin (kuru ve açık havada kurumaya bırakın). Gerekirse yedek parçalarda eskime durumunda olan varsa değiştirin.Hava kanalında ya da toz portunda yabancı cisim (kaçan kağıt parçası, sıkışmış tüy vs) olup olmadığına bakın.Uygulama ayarlarında: toz toplama fonksiyonu aktif mi, ayarlar için boşaltma sıklığı size uygun mu, DND modu kapalı mı, toz toplama sıklığı uygun mu kontrol edin.Toz torbasının tam olarak takılı olup olmadığını kontrol edin. Toz tobası tam olarak takılı değilse vakumlama yapamayacaktır .Devam eden durumda resetleme ve yeniden kurulum önerilir. Bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
KC108439 56 Kat
Geleceğin teknolojisi
ceku 57 Kat
X 50 ultra  complete.  Test ettik anakart ve kamera arızası yaptı servis Güya kalibre etti geldi ses seda yok Tekrar yolladık ses kartını takmışlar yolladılar. tekrar gönderdik,10.50 santim dolap ve mobilyaların altına girmiyor diye bilgi yollamışlar test ettik Öyle bir sorun yok diye. Bravo bir daha drema firmasının kapısının önünden geçen adamın benim gibi aklı yoktur.
1000193929.jpg
Değerli Kullanıcımız, Sorun devam ediyorsa detaylı inceleme ve gereken işlemlerin yapılması adına servis birimine yeniden yönlendirmenizi rica ederiz. İş emrinizi müşteri hizmetlerimize ya da bize bildiriniz. Teşekkürler.
Mercanhome 58 Kat
Ürünüm istasyona gitmiyor ve paspas pedini takmıyor
Değerli Kullanıcımız, Modelinizde bu özellik var ise ayarlar içinden '' paspasın otomatik çıkarılıp takılması '' ayarının açık olması gerekmektedir. Buna rağmen işlemi yapmıyor durumda ise resetleme ve yeniden kurulum ile deneme yapılabilir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
XX423545 59 Kat
L40 ultra mükemmelsin

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön