🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

ZM033065 50 Kat
4 kelime Elimiz,Ayağımız,gözümüz,kulağımız oldu 🤪👏
Hamarat 51 Kat
İki yıl önce toz torbasız Roborock S8 robot süpürge aldık  6 ay kadar çalıştı ve arızalandı media Mart dan almıştık ve tamir için  firmaya verdik ne yazıkki 4-5 sefer servise gitmesine rağmen tamir edilemedi neticede Tüketici Mehkemesi  kararı ile firma Dreame L10 verdi.
Şu anda yeni robot süpürgemize çok mutlu bir şekilde temizlik yapıyoruz.Bu arada süpürgemizin ismi “HAMARAT” Dreame teşekkürler
BH102839 52 Kat
#BENİMDREAMEHİKAYEM

X50 ultra complete kullanıcısıyım öncesinde kablolu oldukça güçlü bir marka kullanıyordum ve o modelle her gün 2-3 kez ev süpüren ben dreame robot hayatıma girdi gireli kendimi ne kadar yıprattığımı fark ettim şimdi her gün o evi süpürüyor siliyor bende kendime vakit ayıracak bol bol zaman buluyorum iyi ki varsın dreame.
LX233739 53 Kat
Dream ailesine katılmış olmaktan çok memnun ve mutluyum ona robot süpürge demek bence haksızlık evinizdeki en büyük yardımcınız, Yılmaz Yorulmaz, Sorgulama en güzeli de hiç kızmaz sinir denen şey yok onda aynı odayı aynı gün içinde defalarca süpürmekten silmekten bıkmaz hiç söylenmez 😀 Yoruldum demez 🥳 mola zamanları bile sizin isteklerinizi yerine getirebilmek için hazırlık aşamasıdır. Marka ve model olarak çok araştırdım keşke 50x ultra çıkınca alsaydım çift fırçalı ve yüksek eşik konusunda bi adım daha önde 40x ultradan ama olsun ben yine çok memnunum şiddetle tavsiye edilir 🥳
IT853053 54 Kat
#benimdreamehikayem dream'den önce her gün rutin evi süpürüyordum normal süpürgemi değiştirecektim 3 çocuğumun olması ile birlikte robot süpürge alayım da en azından günlük süpürme işimi yapar gibi çok basit bakıyordum ama günlük haftalık aylık bütün temizliğimi dreame yapıyor aldığımdan beri süpürge açmadım villada kovam nerde hatırlamıyorum bile gerçekten büyük kolaylık sadece hafta sonu rahatlığı değil benim için günlük haftalık aylık çok rahat ettiğim bir şey ilk aldığımda işim çok beğenmemişti çok gerek görmemişti açıkçası ama şu an bir şey dökülüyor bas düğmesine süpürsün bizimki diyor gerçekten benim elim ayağım oldu bize bir kaç marka arasında kalmıştım alsam yine dreame alırım her yönüyle beni çok tatmin eden bir ürün ve tabiki başkalarınında ilgisini çok çekiyor🤣
1000183576.jpg
SG204050 55 Kat
#BenimDreameHikayem

Dreame hayatımıza girmeden önce her cumartesi evi süpürmek resmen aile içi dayanışma faaliyetiydi. Biri süpürgeyi getirir, biri kablosunu açar, diğeri mobilyaları kaldırır… Ama sonunda hepimiz yorgun düşerdik. 🥵

Sonra bir gün, “Neden biz değil de bir robot yorgun düşmesin?” dedik ve Dreame aldık.

Şimdi mi? Cumartesi sabahı kahvaltımı yaparken, ayaklarımı uzatıp kahvemi yudumlarken ev pırıl pırıl oluyor. Ve ben hiç kıpırdamıyorum. 😌 Resmî tembellik hakkımı ilan ettim: Hafta sonu artık sadece bana ait!

En unutamadığım an? Dreame ilk gün evde kendi başına dolaşırken, eşim koltuğun arkasına kaçan tozları görünce gözleri doldu. “Biz yıllarca burayı unuttuk,” dedi. Gerçekten Dreame gözyaşı döktürecek kadar iyi. 😄

Benim için artık temizlik, bir iş değil bir izleme keyfi. Hele telefonumdan uzaktan başlatınca, “Evde değilim ama evim temizleniyor” hissi… anlatılmaz, yaşanır.
VX210001 56 Kat
İyi ki dream resmen elim ayağım oldu küçük çocuklu evler için harika bir tercih her özelliği o kadar güzel ki bürün evlerin en büyük ihtiyacı
VX210001 57 Kat
#BenimDreameHikayem Elim ayağım oldu iyi ki dream
LX233739 58 Kat
#BenimDreameHikayem
Kesinlikle alın aldırın o bir robot süpürge değil en büyük en iyi en güzel en çalışkan yardımcınız bazen yakın arkadaşınız😀 siz evde yokken evdeki gözünüz kulağınız 🤣 her gün aynı mekanı silip süpürmekten bıkmayan 🤪 mola zamanlarında bile sonraki temizlik aşamaları için hazırlık yapan bir yardımcı o geldikten sonra diğer süpürgeyi unuttum eskiden yer silmek için mop hazırlar siler sonra da mop’u temizlerdim 😬 artık bitti şükür hepsini evin  ÇAKİ’si yapıyor ben bu ismi verdim siz istediğinizi söyleyin tercih size kalmış 😂 bazen programladığımı unutuyorum sessiz modda çalıştığı için aniden görünce korkmayın 🤪 umarım yerde bulduğu çorap takı vs. Gibi eşyaları da toplayıp önceden belirlenen bi alana bırakır 🤣 çok mu şey istedim bilmiyorum ama bence olur neden olmasın Dreame’la Herşey Mümkün…
PO074236 59 Kat
Aldığım üründen çok memnunum ama yazılım güncellemesi de gelsin artık lütfen. 🤍

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön