Doğru Bakım=Uzun Ömür

153 Yorum

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim dubleks evde iki harita çıkardım alt katı temizledim tamam buraya kadar üst katında haritası mevcut şimdi direk temizleye mi basayım suyu alacak ondan sonra alıp üst katamı bırakicam hiç denemedim yardımcı olurmusunuz
2025-12-30 00:25:52 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ;  Modellerimizde + haritalama bulunmaktadır. İstasyon taşınması yapılmadan + haritalama yapılması gerekir. İstasyonun var olan yerinde ; götüreceğiniz katta denk gelen en yakın yere cihaz götürülür. Artık o nokta cihazın istasyonu olacaktır. İşlem oradan başlar ve işlem bitince orada duracaktır. Harita ekranınızda bulunan '' Harita '' / '' Çok katlı haritalar '' ayarından ev tipi çok katlı seçilir . Ekranda beliren + harita oluştur ile diğer kat haritası çıkarılır. ( Haritalama '' Özelleştir'' ayarında '' Süpür '' modu ile yapılmalıdır. ) Sonrasında haritalar arası geçiş yapıp kullanım yapabilirsiniz.İşlem anında süpürmede tek seferde bıraktığınız yerden bitirecektir. Fakat paspaslama işleminde harita seçiminizden sonra yıkama yapıp bitirince cihazı alıp kata götürmelisiniz. Diğer yıkama işlemininde de aynı şekilde istasyona taşınıp devam ettirilmelidir. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
ZK967857 51 Kat
Ürünümü tatile gittiğimde fişten cekmelimiyim?
2025-12-31 21:23:36 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Diğer beyaz eşya kullanımı gibi çekmenize gerek yoktur. Fakat uzun süreli çalıştırmama durumunda dilerseniz tedbir amaçlı hem cihazı kapatıp hem de istasyon fişini çekebilirsiniz. Bildirmek isteriz ki 3 aylık periyotlarda kullanılmasa dahi şarj edilmesi pil ömrü açısından önemlidir. Teşekkürler.
XF967320 52 Kat
Büyük kolaylık gerçekten, kesinlikle istek değil ihtiyaç diyebiliriz
LS277384 53 Kat
En güzelide yatak altlarına koltuk altlarına giriyor oluşu ve paspslarını yıkaması kurutması
ESİLA 54 Kat
Evin genel temizliğini yaptim mi çıkarıp temizliyoruz
Değerli Kullanıcımız ; Sorunuzu daha detaylı bildirebilirseniz destek sunmak isteriz. Teşekkürler.
FT337715 55 Kat
Sadece halı süpürme yapabiliyor muyuz?
Değerli Kullanıcımız ; Uygulamadan verilen komutlarda önce halıları süpür bulunur. Ama sadece halıları süpür gibi bir seçenek bulunmaz . Bölgesel temizlik ile belirlenen alan gönderim ayarını kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
Walle 56 Kat
Gayet Güzell
Walle 57 Kat
Hayırlı günler
Walle 58 Kat
Robotların çok seviyoruz
RZ156860 59 Kat
Yararlı bilgi

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön