Dreame Forum'a katılın - Bizimle Akıllı Yaşamı Keşfedin!

102 Yorum

Basedoc 49 Kat
X50 ultra aldım, mükemmel sorunsuz temizlik yapıyor. Zaman değerli ve temizliği bırakın dreame düşünsün yapsın ☺️
Triendly 50 Kat
Günlük temizliğe devam teşekkürler dream
VZ864182 51 Kat
Türkçeye çeviri olmuyor neden
Değerli Kullanıcımız ;DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan ( Modelinize göre değişmekle beraber ) "Cihaz Ayarları" menüsünün altında "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan '' ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Daha fazla detay için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

ZB068676 52 Kat
Dreame D10 plus süpürgemi 5 ay önce aldım kargolaması korunması açısından çok memnun kaldım ayrıca temizliğinden de çok memnunum fakat son güncellemeden sonra çok hızlı pil tüketmeye başladı nasıl çözebilirim
Değerli Kullanıcımız ; Pil bitmesini hangi aşamada yaşıyorsunuz . Temizlik anında maksimumda kullanılması ilave temizlik komutları ile cihaz pil seviyesi değişebilir. İstasyonunun fişini çekiyor kullanım olmasada pil azalıyorsa bu da normaldir. Sizin için hazırda bekleme yaptığından kullanılmasada güç harcar. Kontrol ederek devam eden bir süreç varsa bize ulaşmanızı rica ederiz. Teşekkürler.

ZB776363 53 Kat
Yeni aldım bugün makineyi robotu toz torbası nereye takılıyor
2025-10-13 01:46:18 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; İstasyondaki gümüş ya da gold kapağın içinde bulunur. Web sitemizden ya da kullanım kılavuzunuzdan kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler.

RT531965 54 Kat
Dreame L10 s ultra  kullanıyorum 1 aydır yer silmedim süpürüyor, siliyor , boşaltıyor, mop lari kurutuyor muhteşem teşekkürler dreame ♥️
KL238292 55 Kat
Slm Wi-Fimiz yok sadece Süpermek istiyorum ne yapmam lazım
2025-10-20 16:07:32 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; uygulama dışında cihazı kullanım yapmak için açma kapama tuşuna basarak kullanabilirsiniz. Fakat bu şekilde sadece süpürme modunu kullanır. Diğer mod değişikliği vb ayarları yapılamaz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

VO958344 56 Kat
Merhaba derameye telefonda bağlanamıyorum türkiyedeyiz
2025-10-28 15:25:25 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; bağlanma hatanız ile ilgili daha detaylı bilgi verebilirseniz buna göre çözüm önerileri sunabiliriz. Bize forum mesajı ya da müşteri hizmetleri birimimizden de ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

123456

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön