🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

786 Yorum

ZF672174 579 Kat
Evimiz iki kademeli iki haritalamayıda nasıl kaybedebiliriz....her kademe değişikliğinde haritalama yapıyor
Değerli Kullanıcımız, Modellerimizde + haritalama bulunmaktadır. İstasyon taşınması yapılmadan + haritalama yapılması gerekir. Gidemediği eşikli bir oda ya da kat bölümü bulunuyorsa modele göre 3 yada 4 haritaya kadar haritalandırabilirsiniz. İstasyonun var olan yerinde götüreceğiniz katta denk gelen en yakın yere cihaz götürülür. Artık o nokta cihazın istasyonu olacaktır. İşlem oradan başlar ve işlem bitince orada duracaktır. Harita ekranınızda bulunan '' Harita '' / '' Çok katlı haritalar '' ayarından ev tipi çok katlı seçilir . Ekranda beliren + harita oluştur ile diğer kat veya oda haritası çıkarılır. ( Haritalama '' Özelleştir'' ayarında '' Süpür '' modu ile yapılmalıdır. ) Sonrasında haritalar arası geçiş yapıp kullanım yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız.Teşekkürler.
Nine Tailed 580 Kat
Faydalı bir bilgi
Aydınlar 581 Kat
Kızım dream ı benden daha çok seviyorsun deyip bir ara süpürgemi kırmayı düşünüyordu
LY702073 Hylja 582 Kat
Dreame L40 hayatımı gerçekten kolaylaştırdı. Önceden temizlik için daha fazla zaman ve enerji harcıyordum; şimdi evim daha düzenli ve temiz kalıyor. Özellikle günlük temizlikte büyük rahatlık sağladı. Çekim gücü, pratik kullanımı ve akıllı temizliği sayesinde bana zaman kazandırdı. Artık temizlik benim için daha yorucu değil, daha keyifli hale geldi.
JC783863 583 Kat
Bende çözemedim paspas süpür görevi ikisi birmi oluyor
Değerli Kullanıcımız, Bazı yeni modellerde CleanGenius ve Özelleştir olarak iki farklı temizleme ayarı bulunur. CleanGenius ayarında bu ayarlar navigasyona göre akıllı temizleme yapar ve ayarlar özelleştirilemez. Fakat, Özelleştir ayarından Süpür-Süpür Paspasla-Süpürdükten sonra paspasla gibi temizleme modları bulunur. Kontrol ederek size en uygun ayarı kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
JC783863 584 Kat
Ben anlayamadım silme süperme ikisi bi arada oluyormu
Değerli Kullanıcımız, Özelleştir ayarında istenilen temizleme modunu seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
NG192648 585 Kat
Robotumu detaylı bir şekilde haznesini ve tüm aksanlarını nasıl temizlerim?
Değerli Kullanıcımız, Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır. Her parça ve diğer durumlar için rutin bakım süreleri ve yolları kılavuz içerisinde bulunmaktadır. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.Teşekkürler.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo
Filiz 586 Kat
Herzaman DREAME MATRİX 10
DX880597 587 Kat
Ben almakta geç kalmisim
UU218238 588 Kat
Sadec mutfağı paspasla diyorum mutfağa gidiyor ama paspas yapmıyor neden acaba
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön