[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

844 Yorum

CI725442 580 Kat
Ben değiştirdim çok iyi oluyor
CI725442 581 Kat
Teşekkürler @Dreame Ürün
LU941908 582 Kat
Faydalı bir bilgi
YT096746 583 Kat
Çiaz x40 paspas yaperken pis bi koku brakıyor
Değerli Kullanıcımız, Modelinize göre paspas yıkama manuel oluyor ise düzgün arınmıyor ya da dışarıdan bir kimyasal ekleniyorsa artık bırakıyor olabilir. Paspasların kullanımlarda sıklığına bağlı değişim yapılmalıdır. Ayrıca koku için kontrol edeceğiniz su hazneleri de olmalıdır. İstasyonlu model ise atık haznesi bekleme durumunda koku yapabilir. Bu aşamada lütfen kontrol sağlayınız. Teşekkürler.
Natasha 584 Kat
.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
YT096746 585 Kat
Ürün 1 ay olmadı alalı x40 model paspas yıkamasınıda kendisi yapıyor koku brakıyor paspas yaparken kirli temiz su haznesinide temizledim paspasları yıkadım paspas yıkama yerinide yıkadım kendi deterjanını kulanıyorum kendisiyle gelen
Değerli Kullanıcımız, Paspasların kullanımlarda sıklığına bağlı değişim yapılmalıdır. Ayrıca koku için kontrol edeceğiniz su hazneleri de olmalıdır. İstasyonlu modellerde kirli su haznesi bekleme durumunda da koku yapabilir. Bu aşamada lütfen kontrol sağlayınız. Teşekkürler.
LM783707 586 Kat
Evet giriyor çok güzel silip süpürüyor
VD665262 587 Kat
benim robotum x50  12cm yatak altına girmiyor oraya kadar geliyor   sensör alçalmıyor çok büyük hayal kırıklığı na uğradım
Değerli Kullanıcımız,  yapay zeka ayarlarından ''Zemin Temizleme Ayarları'' - ''LMS otomatik kaldırma'' ( modele göre bulunduğu ayar yeri değişebilir) '' Ekstrem Kapsam''  yapılarak kullanım sağlayabilirsiniz. Buna rağmen olmayan durumda ve daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız.Teşekkürler.
oralet 588 Kat
bütün ayarları yaptım, koltuğun altını haritadan alçak alan olarak tanımladım ama yine de koltuğun altındayken LDS'yi yükseltmeye çalışıyo. lms ekstrem ayar da açık. yine de koltuğun altında yükseltmeye çalışıyo, ve koltuğun altına girince 4-5 tur kendi etrafında dönüp tekrar çıkıyor
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Bu durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir.Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
LY702073 Hylja 589 Kat
Dreame L4 süpürgeden çok memnun kaldım. Çekim gücü gerçekten başarılı, evi çok güzel temizliyor ve kullanımı oldukça pratik. Özellikle günlük temizlikte büyük kolaylık sağlıyor. Tasarımı şık, çalışması rahat ve sonuçtan çok memnunum. Almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 🥰🥰                          Hylja Caglar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön