🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

718 Yorum

GE544775 569 Kat
Evet çok memnunum
ÇKL 570 Kat
X60 aldım harika çok memnunum
SN330311 571 Kat
Sevdim guzel
UD379086 572 Kat
Garantıye gonderdım uc yıl ek garantı yaptırdım saka gıbı garantı sunu degıstı bu degıstı parcalar aynı ve ınanın bı bucuk seneyı gectı ben bes ay anca kullanmısımdır r
Tekrar garantıye vercem
Değerli Kullanıcımız;Cihazlarımız Dreame Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir.Bazı modellerde uzatılmış garanti bulunur. Fakat bu modele göre değişmektedir ve 1 ya 2 yıl seçenekleri bulunur. + 3 yıl yapılan satıcı birimi ile yapılan kasko hizmeti olabilir. Bu durumda satıcının belirlediği hizmetleri ve kuralları kapsamaktadır. Satıcınızdan destek alabilirsiniz.Cihaz ile ilgili bir arıza durumu var ise yetkili servislerimiz için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Nine Tailed 573 Kat
Güzel etkinlik
BI586095 574 Kat
……………..
FA051308 575 Kat
Dream x40 tam bir kurtarıcı oldu .
ZQ846924 576 Kat
Merhaba! Aldığımdan beri çok rahatım süpürme vileda derdim kalmadı artık. En büyük yardımcım.oğlum birşeyler yiyince sakın dökme  deyince anne dert ettiğin şeye bak naciye temizler diyor.Naciye kim oğlum diyorum robot süpürge ona bir isim bile bulmuşlar.Naciye yaparsa temiz yapar 🤣
mahiris 577 Kat
Bugün aldım ve kullandım. Şu an öğrenme inceleme durumundayım.Çok büyük bir beklentim yok. Ama ev işlerin de en büyük yardımcım olacak. 🥰
WW210453 578 Kat
Teşekkürler

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön