🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

786 Yorum

UD379086 569 Kat
Garantıye gonderdım uc yıl ek garantı yaptırdım saka gıbı garantı sunu degıstı bu degıstı parcalar aynı ve ınanın bı bucuk seneyı gectı ben bes ay anca kullanmısımdır r
Tekrar garantıye vercem
Değerli Kullanıcımız;Cihazlarımız Dreame Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir.Bazı modellerde uzatılmış garanti bulunur. Fakat bu modele göre değişmektedir ve 1 ya 2 yıl seçenekleri bulunur. + 3 yıl yapılan satıcı birimi ile yapılan kasko hizmeti olabilir. Bu durumda satıcının belirlediği hizmetleri ve kuralları kapsamaktadır. Satıcınızdan destek alabilirsiniz.Cihaz ile ilgili bir arıza durumu var ise yetkili servislerimiz için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Nine Tailed 570 Kat
Güzel etkinlik
BI586095 571 Kat
……………..
FA051308 572 Kat
Dream x40 tam bir kurtarıcı oldu .
ZQ846924 573 Kat
Merhaba! Aldığımdan beri çok rahatım süpürme vileda derdim kalmadı artık. En büyük yardımcım.oğlum birşeyler yiyince sakın dökme  deyince anne dert ettiğin şeye bak naciye temizler diyor.Naciye kim oğlum diyorum robot süpürge ona bir isim bile bulmuşlar.Naciye yaparsa temiz yapar 🤣
mahiris 574 Kat
Bugün aldım ve kullandım. Şu an öğrenme inceleme durumundayım.Çok büyük bir beklentim yok. Ama ev işlerin de en büyük yardımcım olacak. 🥰
WW210453 575 Kat
Teşekkürler
TL403718 576 Kat
Bazen haritalamayı karıştırıyor odaları bende kendi birleştirdi mesela ayırdım ama yine birleştirdi.
Değerli Kullanıcımız, Cihazlar ayna, büyük cam, metal alanlarda ya da koyu zemin, koyu renk ya da derin desenli halılarda navigasyon sistemi sebebiyle bu gibi alanları gidilecek alan yada gitmeden temizliği atlama yapabilirler. Navigasyon değişikliği gibi bir durum bulunmamaktadır. Navigasyon sistemi özelliği modele göre değişebilir. Gitmediği bir bölge ya da rota karışık gittiği bir bölge var ise akıllı engelden kaçınma ayarınızını kapatıp ya da bölgesel gönderim ile deneme yapmanızı öneririz. Haritanın düzgün oluşturulmuş olması da önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Eğer haritanızda olmayan alanlar çıkarıyorsa modelinize göre varsa haritadan o bölgeleri gizleyebilirsiniz.Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
FR589615 577 Kat
Teşekkürler
YE354385 578 Kat
X50 ultra aldım bikez kullandım şimdilik memnunun bir problem çıkmadı

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön