🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

672 Yorum

SR188452 549 Kat
Bebekli ve çalışan bir anne olarak bana zamanımı geri verdi ben temizlik işini artık dert etmiyorum kızım yemek yerken önceden sürekli döküleni saçılanı toplar silerdim günde 5 kez sildiğim olurdu şimdi tek tuşla mutfaktan çıkıp işi hallediyorum ne sinir stres yapıyorum ne de kızımı üzüyorum zamanımda bana kalıyor. Anne olunca sıcak kahve olayı hayal olmuştu dream ile tekrar sıcak kahveye kavuştum ☺️
JF738249 550 Kat
Bayıldım çok iyi
Burcu 551 Kat
Evet resmen elim ayagim oldu
Murat 552 Kat
Bir kaç saatlik deneyimimiz oldu. 26.03.2026 da teslim aldım. Açıkçası eşimin bel fıtığı rahatsızlığı temizlik hassasiyetine üstün gelince almak farz oldu.  Araştırma yaptık ve Dreame de karar kıldık. Gerçekten de doğru karar verdiğimizi kısa deneyimimiz bile doğruladı, eşim gerçekten temizliği onayladı. Kısaca merhabalar Dreame ailesi.
SG864123 553 Kat
Robotumun şarjı çabuk bitiyor neden
ST726822 554 Kat
Cihazı dün geldi.kurulumu kolay karmaşık degil.inanilmaz bir deneyim beklentilerimin üstünde oldu.encokda halıyı,paspası tanıyor ve paspası durduruyo.yani ıslak zemin,kuru zemin ayırt edebiliyor.birde dip köşe derler gercekden giremedigi yerlere farklı acıları deniyor bu cok hoşuma gitti.verdigim paraya degdi
ayşegül 555 Kat
Ev süpürme sıkıntısından kurtardı diyebilirim

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön