🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

718 Yorum

Burcu 549 Kat
Evet resmen elim ayagim oldu
Murat 550 Kat
Bir kaç saatlik deneyimimiz oldu. 26.03.2026 da teslim aldım. Açıkçası eşimin bel fıtığı rahatsızlığı temizlik hassasiyetine üstün gelince almak farz oldu.  Araştırma yaptık ve Dreame de karar kıldık. Gerçekten de doğru karar verdiğimizi kısa deneyimimiz bile doğruladı, eşim gerçekten temizliği onayladı. Kısaca merhabalar Dreame ailesi.
SG864123 551 Kat
Robotumun şarjı çabuk bitiyor neden
Değerli Kullanıcımız; Cihaza her verilen komut şarj süresini etkilemektedir. Evin engel durumu, halıda yüksek emiş gücü vb işlemlerde cihazın şarjını etkiler.Kullanım durumuna göre farklı bir durum var ise servis biriminin görmesi gerekir.Teşekkürler.
ST726822 552 Kat
Cihazı dün geldi.kurulumu kolay karmaşık degil.inanilmaz bir deneyim beklentilerimin üstünde oldu.encokda halıyı,paspası tanıyor ve paspası durduruyo.yani ıslak zemin,kuru zemin ayırt edebiliyor.birde dip köşe derler gercekden giremedigi yerlere farklı acıları deniyor bu cok hoşuma gitti.verdigim paraya degdi
ayşegül 553 Kat
Ev süpürme sıkıntısından kurtardı diyebilirim
EB711077 554 Kat
Bence harika bir cihaz ama model yükseltme olmalı
tutu 555 Kat
bende yatak altı için yükseltici alacağım sanırım
CS425868 556 Kat
L10 s ultra gen 2 Evde tam bir kurtarıcım oldu. 2 tane kedim var ve işten eve gelince evi kum ve tüy içinde görmek can sıkıcıydı. Gelmeden evi temizliyorum ve gelince daha rahat ve huzurla oturuyorum. Teşekkürler dreame ailesi. Başta haritada sıkıntı yaşamıştım ama müşteri hizmetleri çok güzel yardımcı oldu . Hatta komşumada aldırdım o da memnun. Arkadaşlarına tavsiye ediyor.
FI536247 557 Kat
Hayatıma dört dreame dahil ettim neden bu kadar başarılısın dreame.  Kendime L20 ve H14 aldım, iki de sevdiklerime hediye onların da hayatı kolaylaştıran bir rahatlıkları olsun, daha iyisi çıkana kadar bence en iyisi dreame😍
Gülsüm 558 Kat
Müşteri hizmetleri numarasını alabilirmiyim
Değerli Kullanıcımız; Bize Çağrı ve Whatsapp hattımız olan 0850 762 0100 numarasından WhatsApp ya da Web sitesi Chat kanalımızdan Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön