Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

PG540277 550 Kat
Cihazı yeni aldık haritalamdırma yaparken lazer mesafe sensörü hatası veriyor ve kendi etrafında dönmeye başlıyor lazer sensörü kontrol ettik fakat aynı hatayı vermeye devam ediyor ne yapmamız gerekiyor
Hamballar 551 Kat
Haldaki kıl karı fazla çekmiyor birçoğu kaldı
OL710745 552 Kat
Her çalıştırmada haritalama yapılıyor diyor harita yüklü olduğu halde normalmi
YB865068 553 Kat
Paspaslama yaparken kenar ve köşeleri paspaslama sırasında mopextend özelliği olan  paspaslar dışarı çıkıp salınım yapmıyor o kadar çalıştırmama rağmen nadiren denk geliyorum salınım yapmasına neden olabilir
HQ465164 554 Kat
Kutunun içinden çıkan temizle suyunun nere ve ne kadar kullumıyoruz
NF741700 555 Kat
Merhaba makinamın paspalaması çok iyi ama süperme için aynı şeyi söyleyemeyeceğim,  ne yapmam gerekiyor. Temizledim filtreyide değiştirdim
IB548990 556 Kat
Robot süpürge toz, torbasına boşalt mıyor
Didem 557 Kat
Israrla antrenin zemini süpürüyor halıyı süpürmüyor nasıl çözeceğim
RM793217 558 Kat
Haritası uygulamadan silinmiş neden acaba
QT375274 559 Kat
Sayın Yetkili,

Tarafınızdan satın almış olduğum Dream L10s Pro Gen 2 model robot süpürge, satın alma tarihinden itibaren aynı arıza nedeniyle tarafımı mağdur etmektedir.

Üründe yaşanan sorun;
        •        Temizlik esnasında düz ilerlememesi,
        •        Harita üzerinde zikzaklı, düzensiz ve üst üste geçen temizlik rotaları oluşturması,
        •        Alanları doğru algılayamaması ve temizlik performansının ciddi şekilde düşmesidir.

Bu arıza nedeniyle ürünüm iki kez yetkili servise gönderilmiştir.
Servis tarafından;
        •        Kalibrasyon işlemleri yapılmış,
        •        LDS sensörü değiştirilmiş,

olmasına rağmen sorun giderilememiştir ve cihaz halen aynı arızayı göstermeye devam etmektedir. Mevcut durum, ürünün amacına uygun şekilde kullanılamadığını açıkça ortaya koymaktadır.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un “Ayıplı Mal” hükümleri uyarınca;
aynı arızanın birden fazla kez tekrarlaması ve onarım ile giderilememesi durumunda, tüketici olarak seçimlik haklarımı kullanma hakkım bulunmaktadır.

Bu kapsamda;

➡️ Ürünün ayıplı mal kabul edilmesini,
➡️ Bedel iadesi veya ürün değişimi taleplerimden birinin tarafıma sunulmasını,

talep ediyorum.

Aksi halde, yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla Tüketici Hakem Heyeti ve ilgili mercilere başvuruda bulunacağımı bildiririm.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.
IMG_1136.png

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön