🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

672 Yorum

RD157659 539 Kat
Evim dar olmasına ramen haritalamayı çok iyi çıkarttı girebileceği her yere giriyor çok nadiren de olsa dolap altlarına kendini sıkıştırabiliyor. Evde kedi var ama ben yokken bile gönül rahatlığıyla çalıştırabiliyorum. Paspaslarını yıkayıp kurutması harika.Çok memnunum keşke kapı arkalarına da girebilse😅
ZG611667 540 Kat
İnanılmaz memnunum evimi tertemiz yapıyor
PY548596 541 Kat
Evet güzel ürün bakımları zamanında yapılırsa hiç bir sorun yaşamazsınız.
BC050846 542 Kat
İyiki x50 almışım
BC050846 543 Kat
İyiki x50 almışım
BC050846 544 Kat
İyiki x50 almışım
katya 545 Kat
Günümü kolaylaştırdı
IM688482 546 Kat
X50 ultra mükemmel
MG320156 547 Kat
Merhaba dream l40 s pro aldım paspaslar yana açılmıyor mu köşeleri hiç almıyor kose temizligi yapmıyor ayarlarimi eksik yardım lutfen
Değerli Kullanıcımız; Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca; modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Yüksek sıklık her işlemde açması demektir. Diğer ayarlarda 7 günde 1 ya da akıllı rota şeklindedir.Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
FAHRİYE 🐣 548 Kat
İyi ki almışım

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön