Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

HO127038 540 Kat
Merhaba dream l10s pro ultra heat modelini kullanıyorum . Son zamanlarda temizlik bitince topladığı tozu otomatik olarak boşaltmıyor , toz torbası dolu değil , ben tozu elle boşaltmadığım zaman da toz dolu kaldığı için de  filter kullanım süresi doldu yenisiyle değiştirin şeklinde uyarı veriyor . Ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim .
IW525276 541 Kat
Bundan önceki süpürge roboroctu,süperdi.Bunu aldığıma bin pişman oldum,duvara fırlatasım geliyor resmen.Halıya gelince afallıyor saçma sapan hareketler yapıyor.Artık nasıl düzeltecekseniz nasıl bir güncelleme yapacaksanız yapın lütfen.Bazen de ben şurayı süpür diyorum o başka yere gidiyor ya da 2 saat bulamıyor.
ZE673319 542 Kat
Cihazı dün teslim aldım kurulumunu yaptım kullandım bir sıkıntısı yok fakat bugün kamerasına girmeye çalıştığımda böyle bir uyarı verdi ve girmedi. Bunun nedeni ne ve nasıl çözebilirim ?
IMG_5823.png
VI647533 543 Kat
Daha bugün geldi ilk haritalamayı yaparken lazer mesafe sensörü hatası verdi kendi knedine dönüp duruyor etrafa çarpıyor istasyonu bulamıyor ayıptır ya böyle şey olur mu
AO048951 544 Kat
Merhabaaa , cihazımı dün kullanmaya başladım, sarj alma yerinde güç kablosu tam oturmadı ses geliyor, istasyon açılmıyor
Merhaba X40 ultra kullanıcısıyım cihazım bazı odaları atlıyor temizliği yapmıyordu mecbur olarak oda seçimi yapıp tekrar çalıştırıyordum. Resetleme işlemi yapıp tekrardan haritalandırdım. İlk seferlerde odanın halı kısmına kadar temizlik yapıp diğer kısımları temizlemiyordu. İki gündüzde programlanmış temizlik başka bir görev yüzünden iptal edilmiştir diye bildirim veriyor. Yardımcı olabilirmisiniz
RF920987 546 Kat
Merhaba balkonumu süpürtemiyorum önceki robotum f9 ü bıraktığımda balkonu süpürüyordu bu yapmıyor neden
FF056224 547 Kat
İlk aldıgımda bı kac ay sorunsuz kullandım. Aparatlların degısme suresi geldi degısımk yaptım robot degıstı. Doğru duzgunn ne supuruyo ne de siliyo. Onada tamam dedim şimdide internet bağlantı sorunu cıktı. 2.5 g destekliymis 5 g cekmiyomus. Cihazı desteklicek bir baglantı kullanmalıymısız.
CS928468 548 Kat
L10 s pro kullanıcısıyım mob yapmıyor yani mopları ıslatmıyor kaskodan değiştirdik yenisini aldık 1 kere mop yaaptı sonra oda mop yapmayı kesti pedlere su gelmiyor..
OD870125 549 Kat
Evdeki wifi değişti cihazdaki wifi’yi nasıl değilştirebilirim ?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön