Detaylı temizlik yapmıyor

1142 Yorum

OR132101 530 Kat
İkinci yılında ,birar ses artışı oldu gibi neyden kaynaklı olabilir.
VC322657 531 Kat
Robot supurgem yaklaşık 1 aydır istasyonu bulup çıkamıyor  bir defa daha boyle olmuştu birkaç sefer elle kendimiz koyduk sonradan düzelmisti  fakat şuan haritayı sildik fabrika ayarlarına döndük ama yine aynı sorun devam ediyor ne yapmamız gerek
PI979634 532 Kat
Halının üzerine paspasları kaldırmıyor halılarım nemli hep halımı siliyor yardımcı olur mu sunuz
PD451924 533 Kat
Harita nasıl yapacağım
FW758236 534 Kat
Cihazım istasyon toz torbasına tozu atamıyor. Toz boşaltma fonksiyonunu çalıştırıyorum fakat makinanın içi aynı şekilde toz dolu kalıyor.
HO127038 535 Kat
Merhaba dream l10s pro ultra heat modelini kullanıyorum . Son zamanlarda temizlik bitince topladığı tozu otomatik olarak boşaltmıyor , toz torbası dolu değil , ben tozu elle boşaltmadığım zaman da toz dolu kaldığı için de  filter kullanım süresi doldu yenisiyle değiştirin şeklinde uyarı veriyor . Ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim .
IW525276 536 Kat
Bundan önceki süpürge roboroctu,süperdi.Bunu aldığıma bin pişman oldum,duvara fırlatasım geliyor resmen.Halıya gelince afallıyor saçma sapan hareketler yapıyor.Artık nasıl düzeltecekseniz nasıl bir güncelleme yapacaksanız yapın lütfen.Bazen de ben şurayı süpür diyorum o başka yere gidiyor ya da 2 saat bulamıyor.
ZE673319 537 Kat
Cihazı dün teslim aldım kurulumunu yaptım kullandım bir sıkıntısı yok fakat bugün kamerasına girmeye çalıştığımda böyle bir uyarı verdi ve girmedi. Bunun nedeni ne ve nasıl çözebilirim ?
IMG_5823.png
VI647533 538 Kat
Daha bugün geldi ilk haritalamayı yaparken lazer mesafe sensörü hatası verdi kendi knedine dönüp duruyor etrafa çarpıyor istasyonu bulamıyor ayıptır ya böyle şey olur mu
AO048951 539 Kat
Merhabaaa , cihazımı dün kullanmaya başladım, sarj alma yerinde güç kablosu tam oturmadı ses geliyor, istasyon açılmıyor

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön