[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

844 Yorum

RB658506 530 Kat
Satış sırasında 10 cm ye girebiliyor tanıtımı yapılıyor fakat evde girmiyor . 12 cm olduğunu yanlış anlaşılma olduğu söyleniyor . Peki bu durumda çözüm ne ?Ayakları yükselt. Ayaklar gelip kendisi değişse keşke🥹
HA749626 531 Kat
Faydalı olmuş 🤎🤎
sumeyya 532 Kat
Çok güzel
Yatak altına girmemesi çok üzücü. Yerlerde sürünmek zorunda kalmayacaktım.
KF187436 534 Kat
Bu şekilde faydalı bilgiler 👏
SwanCO 535 Kat
Yeni aldım yakında deneyimlerimi paylaşacağım
dreame l40 ce 536 Kat
Dreame l40 ce aldım baza altına girmiyor
Değerli Kullanıcımız; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. x50 modeli harici girebilmesi gereken yükseklik 12 cm ve üzeridir. Kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
ÇKL 537 Kat
Koltukları ve yatağı yükseltmek gerekiyor malesef
dreame l40 ce 538 Kat
Yüksek zarwn 13 cm
Değerli Kullanıcımız; size iletilen adımları kontrol ediniz. Teşekkürler.
YG731059 539 Kat
Maalesef yatak altına girmiyor aldığım model😔Hayal kırıklığı😭

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön