Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

GV716047 520 Kat
dreame L 10 s ultra gen 2 bu halıyı bu şekilde temizlemesi normalmi
IMG_3556.png
PW845478 521 Kat
Benimde robotum koltukların altına girmiyor ayakların yüksekliği 15 cm ama girip temizleyemiyor 50.000tl verdim ama asla memnun değilim ve tavsiye etmem verdiğim paraya göre performasıda iyi değil keşke başka marka alsaydım 4cm eşik atlıyor dediler ama atlayamıyor bir yerde takılıp kalıyor PİŞMANIM
image.jpg
GZ368381 522 Kat
Güncelleme geldikten sonra ayrı ayrı oda temizleme bölümünü bulamaiyorum
PF875403 523 Kat
Halım ince olduğu için çıkamıyor toplanıyor halı ne yapmalıyım
UI472553 524 Kat
Kesinlikle koltuk yatak altından duvara ulaşmıyor. Bu nedenle köşeleri temizlemiyor. Lieadrr sensör inikken cihaz çarpmadığı yer kalmıyor. X50 pişmanlıktır. Bundan önce Viome kullanıyordum. Yemin ederim dip köşe her yere giriyordu.
OW886451 525 Kat
Merhaba, L10s pro ultra heat kullanıyorum. Cihaz toz haznesini boşaltmıyor.. tekrar kurulum yaptım güncelleme almadan otomatik boşaltma çalıştı, sonrasında otomatik güncelleme oldu makinada ve yine otomatik boşaltma yapmıyor, ayrıca kendim istasyon görevlerinden boşaltma seçeneğine bastığımda herhangi bir işlem yapmıyor..
Fikriye 526 Kat
L40 modelini yeni aldık 2 3 keredir kullanıyorum ama hiç temizlemiyor süpürmesi de silmesi de kötü işe yaramıyor
FB293114 527 Kat
Merhabalar yatak odasında halının kenarını ve vestiyerin önünü süpürmüyor ne yapmam lazım teşekkürler .
YJ236797 528 Kat
Merhaba dream l 10 prime kullanıyorum henüz 1 ay olmadı 2,3 gündür tek oda seçimi yapıyorum odayı temizlemeye başlıyor ancak temizleyemiyor çoğunluğu kalıyor pisliğin sonra temizlik bitti deyip istasyona dönüyor ve tüm malzemelerini sürekli temizlememe rağmen bunu yaşıyorum ne yapmam gerekli destek rica ediyorum çözümlenecek birşey yoksa iade talebim oluşturacağım
HM596643 529 Kat
Süpürme işlemini güzel yapıyor fakat silme işlemini yapmıyor mop bezler kuru neden acaba?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön