[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

844 Yorum

idilin robotu 520 Kat
Cbjnbcx cbnnjg ddhjjkh vvv🕢
Değerli Kullanıcımız; Forum özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.
WI442806 521 Kat
Çok faydalı bilgiler teşekkürler
DN910936 522 Kat
selam bir soru ) şimdi bizde iki ev var. ben bunu 2 eve götürsem ama. oradaki wifiye tanıyınca buradaki telle işlem yaptırabilir miyim aynı  fiden aynı zamandmai  eklemem gerekiyor
Değerli Kullanıcımız; cihazlar farklı alanlarda kullanım yapılabilir. Fakat konum değiştirdiğinde hem konum kaybettiğinden hem de hafızadan bir harita alamadığından resetlemede ve yeniden konumlandırılması gerekir. Tanıttığınız alanda wifi var ise uzaktan kontrol edebilirsiniz. Cihazlar uygulamanın yüklü olduğu telefondan wifi alamazlar. İkinicil bir telefon ile de wifi alanı yaratılabilir. Fakat ikincil telefon cihaz yanından ayrılırsa cihaz çevrimdışı kalacaktır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
VP647246 523 Kat
Ultra AE girebiliyor mu?
Değerli Kullanıcımız; AE modelinde sensör alçalması bulunmaz. Mobilya altına girebilmesi için 12 cm ve üzeri gerekebilir. Alanın navigasyon sisteminde engel görmemesi gereklidir. Teşekkürler.
SF679823 524 Kat
Benim süpürgem halılarımı komple kaldırıyor ittiriyor neden acaba
CI725442 525 Kat
Ben çok memnunum
JE276294 526 Kat
L 20 var ilk kurulumundannsinra yer değişikliği yaptım şimdi çok farklı süpürüyor bı orda bı burda
JE276294 527 Kat
Ne yapmam gerekiyor
ER452545 528 Kat
Tamamtamam
IQ445906 529 Kat
Mutfak süpürürken dolap kenarlarını almıyor ne yapmam lazim

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön