Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

TB220768 510 Kat
Yanlışlıkla oda böl birleştire basıp bütün düzenlemeleri iptal edip her yeri bir bütün gibi birleştirdim. Düzeltmeye çalıştım olmadı ne yapmam gerekir ?
CX502568 511 Kat
Merhaba ürünü yeni aldım.Genel olarak memnun kaldım fakat deterjanım hiç azalmıyor ve sürekli deterjan ekle mesajı geliyor.Sıkıntı neyden kaynaklı olabilir?
QD249083 512 Kat
Koltuk altlarına girebilmesi için üzerinde ki sensör aşağıya iniyor mu
image7832387498186374690.jpg
FJ481333 513 Kat
Robotumu daha alalı yedi ay oldu ama çok yükses sesle çalışıyor nedeni nedir acaba
BERNA 514 Kat
Seramiklerde iz kalmaması için, Temizlik işlemi bittikten sonra mopları yıkayıp, temizliğe başlarken mopların kuru olması gerekiyor ancak müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir program olmadığını söylediler. Tekrar burdan sormak istiyorum. Temizlik bittikten ve merkeze döndüğünde paspas yıkama işlemini yapması ayarı varmı?
YI627386 515 Kat
Dreamme bot d10 süpürgem ilk aylar gayet güzeldi su an süpürüyor evet am istasyona gidiyor şarj olmak için sonra tekrar cıkıyor bir türlü girip şarj olamiyor nasıl düzelecek bu
DJ285241 516 Kat
Ürün şarjı doluyken de sürekli prizde mi duracak?
IN485393 517 Kat
Ekim  ayında aldım cihazı ilk iki ay güzeldi yaptığı temizlik 130 metre kare ev süpürüyor silmenin yarısında pili azaliyordu şimdi evi süpürüp bitirmeden pili tükeniyor cihaz daha çok yeni ne yapmam gerekiyor
PF928816 518 Kat
Çekim gücü düşük halı aralarını nasıl süpürmez daha düşük vakumlar bile daha iyi temizlik yapıyor kontrol eder misiniz gücünü
JN636463 519 Kat
Dünya para verip en iyisi diye aldığım x50 robot süpürgeyi aldığıma çok pişmanım performans hiç beğenmedim kenarları hayatta süpürmüyor iki kere haritalama yaptım.Tekrar tekrar süpürttüm ama nafile lütfen bi çözüm bulun gerimi alırsınız daha performansı iyi bir ürünlemi değiştirirsiniz top sizde

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön