[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

844 Yorum

Mücahit 510 Kat
Faydalı bilgi tsk ederim
Sil süpür 511 Kat
Benim robotum girebiliyor
ET091096 512 Kat
Güzel olmuş
ET091096 513 Kat
Duvara uzak temizlik yapıyor
Değerli Kullanıcımız; Diğer gönderiniz ile belirtilen yönergeleri kontrol ediniz. Teşekkürler.
ET091096 514 Kat
Köşelerin temizliğini hiç yapmıyor
Değerli Kullanıcımız; Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca; modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Yüksek sıklık her işlemde açması demektir. Diğer ayarlarda 7 günde 1 ya da akıllı rota şeklindedir.Daha detaylı bilgi içn bize ulaşınız. Teşekkürler.
KK229280 515 Kat
İyi günler,
Bir kaç haftadır L40 ultra süpürgem istasyona yerleşmiyor. Resetleyip bağlantısını ve ayarlarını tekrar yapmama rağmen cihaz ‘otomatik yerleşme devrede “ diyor ancak istasyona gitmesine rağmen istasyondan çıkıyor ve beklemeye başlıyor. Elle yerleştiriyorum, temizliğe başlatıyorum akabinde ayni şeyi tekrar yapıyor. Konu hakkında destek alabilir miyim.
Değerli Kullanıcımız; Whatsapp hattımıza kısa bir video iletmenizi rica ederiz. Video kontrolünden sonra gerekli yönlendirmeler yapılacaktır. Forumdan yönlendirildiğinizi ve ID numaranızı iletirseniz ekibe detayları iletebiliriz. Teşekkürler.
UB265859 516 Kat
Ürünü 2 gün önce aldım maalesef ayıplı ürün uçurum sensörlerinden biri sorunlu ve cihaz düzgün çalışmıyor. Uğraşma başladı servise gitmeden degisim olmuyormuş. Çok üzgünüm. Saros 20 veya x60 ultra diyordum bunu aldım ama şuan pişmanım.
Değerli Kullanıcımız; Gereken kontrolün ve süreçlerin işlemesi adına servis birimi yetkilidir.Cihaz raporuna göre işlemler tamamlanır.Servis birimine yönlendiriniz. Teşekkürler.
IY756067 517 Kat
Benimki de yatağın altına giremiyor
Değerli Kullanıcımız; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. x50 modeli harici girebilmesi gereken yükseklik 12 cm ve üzeridir. Kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
Mazlum 518 Kat
14 cm yükseklik koltuk altı, mükemmel temizlik
MTA 519 Kat
L10s pro ultra heat kullanıyorum.
Paspas yapması için başlattığımda istasyondan çıkarak paspas yapmaya gidiyor ancak paspas petleri kuru hiçbir şekilde ıslanmıyor  normal olarak iç haznesine suyu  alıp devam etmesi lazım değil mi? Neden böyle
Değerli Kullanıcımız; Uygulama içi ayarlarınızın kontrolü de gerekir. Fakat paspas yıkama ayarının açık olması gerekir. Bu ayar açık konumda olmasına rağmen paspas seçili iken yıkama yapmadan çıkıyorsa komut hatası yaşamış olabilir. Bu durumda resetleme ve yeniden kurulum  gerekmektedir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön