Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

BD800499 500 Kat
40 ultra ae ürününüzü yeni aldım birkaç sorum olacaktı
1. Alt boşluğu tam 12 cm olan koltuk altına girmiyor bu normalmi
2.paspas yan tarafa köşelere geldiğinde açılmıyor
3.sadece süpür moduna aldığımızda paspaslari standdami bırakması gerekiyor biz manuel mi cikarmaliyiz
ZF181409 501 Kat
Bu kadar çabuk mu bitti pili
Burcu 502 Kat
Merhaba L40 ultra ae kullanıcıyısıyım 2 haftalık ve cihazın koltuk altına girmediğini farkettim yeteri yükseklik varken bir de ve o kadar biçimsiz süpürüyor kii nedenn?
YT646430 duygu 503 Kat
Ürünü yeni satın aldım 4 ay falan olmuştur alt çok kullanmıyorum hatta haftada bir iki kere açmama rağmen böyle yarıldı alt kısmı çok şaşkınım bende yeni fark ettim
IMG_6071.jpeg
CG003761 504 Kat
1-3D harita çalışmıyor,3-4 kere yükledim sonuç sürekli veri yükleniyor mesajı çıkıyor.
2- Daire dışını kayıt edip oda olarak işaretliyor
3- Sabit eşyaları sürekli çarpıyor,evdeki her yeri girilmez bölge yaptım.Perde diye işaret koyuyorsun,halı diyorsun kafasına göre takılıyor
EL701885 505 Kat
Arkadaşlar ürünün evi temizliyor lakin kendini temizleyemiyor sensörler hava filtresi ve kısmın bakımını lütfen ihmal etmeden yapınız ürün mükemmel 2025 Eylül ayrından beri kullanıyorum ve siteyle tavsiye ediyorum. Haftalık sensör ve filtreler yıkama tahtası kontrollerini üşenmeden düzgün şekilde kontrol edin herkese teşekkür ederim
FS644881 506 Kat
Merhaba süperge eskisisi gibi toz çekmiyor seside buğulu ne yapabilirim
ÖzlemA.T 507 Kat
L10 plus kullanıyorum kendi temizliğini yapıyor ama filtre de toz pislik kalıyor kendim elle temizliyorum. Hamileyim uğraşmamak için çöp istasyonlu aldım ama yine uğraşıyorum 😔
image.jpg
WT189384 508 Kat
Bende yeni aldım şimdilik çok memnunuz ailecek.
HN743325 509 Kat
Süpürge yaparken sarj bitiyor, silme yetişmiyor tüm gün sade süpürge şarj dolduğunda geç kalmış oluyor

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön