🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

623 Yorum

AC399965 489 Kat
İşimi kolaytıran süper birşey
LE519298 490 Kat
Dreame hayatımıza girdiğinden beri kablolu süpürgemizi neredeyse açmıyoruz hayatımız baya değişti silme yapmıyoruz denecek şekilde azaldı teşekkürler Dreame
DR235368 491 Kat
Dreamem  temizlesin ben kahvemi sıcak icecegim
MR525956 492 Kat
Önceden dreame 9kullanıyordum ondanda memnundum  onu kızıma verdım x40 aldım cok memnunum annem hasta bırde kedim var cok kalabalık bır aileyiz annem evdeyken kamerası cok işime yaradı annem telefonu acamıyordu ama drema kamerası  ile annemle canlı görüntü açtım bana ihtiyacı olduğunda işten eve geldim temizlik konusunda en buyuk destekçim teşekür ederim dreme ile tanıştığım için cok memnunum hayat kurtarıcı evim pırıl pırıl kedimde memnun tüy kalmıyor ortalıkta daha ne isterim
JO737412 493 Kat
Hastayım ve tek tuşla evimi pırl pırıl yaptı hem süpürdü hemde sildi iyiki dream
MZ596826 494 Kat
Ben çalışıyorum o temizlik yapıyor en sevdiğim
image.jpg
YH226329 495 Kat
Hayatı kolaylaştıran tek kelimeyle muhteşem bir süpürge 👍
TI474057 496 Kat
Dreame ailesi olarak temizlik robotumdan çok memnunum. Herşeyiyle kaliteli ve güzel bir ürün herkese tavsiye ederim. Teşekkürler
UC388842 497 Kat
Paspaslar halıyı ıslatıyor. Servise gönderdik bi problem yok diye geri gönderdiler. Halılar ince, ona rağmen süpürge yerleri paspasladıktan sonra halıya geçerken paspasları halıya sürtüp ıslatıyor. Hiç memnun değiliz. 35 bin para verdik, sadece süpürmesini kullanıyoruz paspasları söktük. Satarken bizi yanlış yönlendirdiler. Paspas 5 cm kalkıyor dedi. Halbuki 1 cm kalkıyormuş
Değerli Kullanıcımız;Paspas kaldırma modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır.Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın bir halı ise cihaz için paspas kaldırma özelliği düzeyindeyse değecektir.Halı algılaması olmadı ise harita yenileme yapılabilir.Teşekkürler.
CV586626 498 Kat
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum yapay zeka ile gerekli ayarlamaları yaptım şuan mükemmel çalışıyor. Tek sorun orjinal uyedek iarçalara ulaşmak.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön