🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

672 Yorum

DR235368 489 Kat
Dreamem  temizlesin ben kahvemi sıcak icecegim
MR525956 490 Kat
Önceden dreame 9kullanıyordum ondanda memnundum  onu kızıma verdım x40 aldım cok memnunum annem hasta bırde kedim var cok kalabalık bır aileyiz annem evdeyken kamerası cok işime yaradı annem telefonu acamıyordu ama drema kamerası  ile annemle canlı görüntü açtım bana ihtiyacı olduğunda işten eve geldim temizlik konusunda en buyuk destekçim teşekür ederim dreme ile tanıştığım için cok memnunum hayat kurtarıcı evim pırıl pırıl kedimde memnun tüy kalmıyor ortalıkta daha ne isterim
JO737412 491 Kat
Hastayım ve tek tuşla evimi pırl pırıl yaptı hem süpürdü hemde sildi iyiki dream
MZ596826 492 Kat
Ben çalışıyorum o temizlik yapıyor en sevdiğim
image.jpg
YH226329 493 Kat
Hayatı kolaylaştıran tek kelimeyle muhteşem bir süpürge 👍
TI474057 494 Kat
Dreame ailesi olarak temizlik robotumdan çok memnunum. Herşeyiyle kaliteli ve güzel bir ürün herkese tavsiye ederim. Teşekkürler
UC388842 495 Kat
Paspaslar halıyı ıslatıyor. Servise gönderdik bi problem yok diye geri gönderdiler. Halılar ince, ona rağmen süpürge yerleri paspasladıktan sonra halıya geçerken paspasları halıya sürtüp ıslatıyor. Hiç memnun değiliz. 35 bin para verdik, sadece süpürmesini kullanıyoruz paspasları söktük. Satarken bizi yanlış yönlendirdiler. Paspas 5 cm kalkıyor dedi. Halbuki 1 cm kalkıyormuş
Değerli Kullanıcımız;Paspas kaldırma modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır.Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın bir halı ise cihaz için paspas kaldırma özelliği düzeyindeyse değecektir.Halı algılaması olmadı ise harita yenileme yapılabilir.Teşekkürler.
CV586626 496 Kat
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum yapay zeka ile gerekli ayarlamaları yaptım şuan mükemmel çalışıyor. Tek sorun orjinal uyedek iarçalara ulaşmak.
GA506974 497 Kat
Oda isimlerini nasıl değiştirebilirim?
Değerli Kullanıcımız; uygulama içi ayarlar modele göre değişkenlik göstermekle beraber harita ekranında sağ tarafta kalem işaretinden ya da alt sol taraftaki Harita yönetimi ya da harita yazan kısımdan yapılır. Ayar içine girdiğinizde '' Oda Bölümleme '' kısmına gelindiğinde '' böl '' ''birleştir '' '' adını değiştirmek''  adımından istediğiniz ayarlamaları yapabilirsiniz.Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
tumuhya 498 Kat
Yan fırçam çıktı takılmıyor
Değerli Kullanıcımız;yan fırçanın bulunduğu alanın görselini iletebilirseniz kırık var mı kontrol edilebilir. Eğer kırık var ise çıkan parça varsa çıkarılıp yeni fırça alarak kullanıma devam edilebilir. Eğer kırık var ve çıkmadığı durumda ise servis birimi görmelidir. Daha fazla bilgi ve görseli iletmek için bize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön