🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

CY524035 40 Kat
İlk robot süpürgemizde dream botz20 modeldi onuda hala kullanıyorum ve çok memnunum. Yaşam alanlarında ise draem L20 model kullanıyorum. Özellikle mop kullanımı, su tankı ve deterjan haznesi büyük kolaylık sağladı. Sonraki dreamimiz ise alçalıp yükselen daha da iyi kullanım olanakları olan model olacak @benimdreamhayalim
ZT923648 41 Kat
Gayet iyi keşke çoktan alsaydım inanılmaz derecede beni rahatlattı
RM773069 42 Kat
#BenimDreameHikayem

Geçtiğimiz yıl doğum yaptım doğum yaptıktan sonra bebekle ilgilenirken bir yandan da evin işlerini tamamlamak benim için çok zordu özellikle kablolu süpürgeyle evi süpürüp ardından silmek büyük zaman kaybıydı böyle bir zamanımda olmuyordu uyumak yerine bu işlerle zaman harcıyordum taaaakiiiii dreame robotumuz hayatımıza girene kadar şimdi akşamları evi topluyorum zamanlayıcısı sayesinde biz uyurken o evi süpürmüş silmiş oluyor sabah uyanıyorum heryer misssss gibi pırıl pırıl resmen evin bir üyesi gibi aramızda duygusal bağ oluştu hiç bir şeyle zaman geçirmeyen bebeğim dakikalarca robotu izleyerek zaman geçirebiliyor 😍 geç tanıştığımız için üzgünüm keşke hamileyken alsaydım diye dertleniyorum bazen hayatımıza geç girdi ama yıllardır evimizin küçük kızı gibi sanki onu çoookkk seviyoruz 💕
AM224047 43 Kat
Merhabalar yaklaşık 5 aydır kullanıyorum başka bir marka isterken karşıma dream markası çıktı bir kullanayım dedim ama müthiş istediğim marka yanında sönük kalır önceden temizlik yapmak zor gelirdi şimdi gün aşırı hem süpürüp hem sildiriyorum şimdi temizlik vakti onda ben oturup onu izliyorum çok memnunum yaşasın dreammm🤣🥰
👏🏻👏🏻

AM936834 44 Kat
Dream sayesinde..
Dream eve gelince yemeğin hazır bulaşıkların yıkanmış ve yerlerine yerleştirilmiş halinin yapay zeka yardımıyla Dream tarafından gerçekleştirilmiş haliydi benim için.
Dream’ın robot süpürgesi ve diğer mükemmel ötesi şaheserleri hayatı kolaylaştıracak donanımda bir teknoloji.Dream hayatı kolaylaştırmakla kalmayıp temizlik yapmaktan bozulan psikolojimizide alttan alttan düzeltip onarıyor yara bandı gibi iyileşince söküp atılma eyleminden önce yaramızla birleşiyor sanki..
Dream mükemmel bir donanıma sahiptir bundan eminim bu da benim hikayem #dreamilekolaylaştırılanhayat
VC588527 45 Kat
Dreame L10s plus modelini kullanıyorum. Ben ona Katya diyorum. Acil misafir olduğunda ben alışverişi hallederken o temizliği hallediyor ve gözüm arkada bile değil tertemiz parlamış parkeleri görmeye bayılıyorum. İyi ki almışım dediğim en iyi ürün.
ZA242092 46 Kat
Dreame L20 ultra modelini kullanıyorum temizlikle harcadığım zamanım bana kaldı  yerde süpürgeliklerde bile toz kalmıyor silmesi süpürmesi     de efsane diğer işlerimi yaparken oda evimi süpürüyor siliyor herkese tavsiye ederim fiyatına göre çok performanslı teşekkürler Dreame
ND938717 47 Kat
İlk robot süpürgem alırken çok tereddütüm vardı ama şimdi iyi ki almışım diyorum en büyük yardımcım teşekkürler DREAME 🙏👍👍
KI303392 48 Kat
#BenimDreameHikayem
Bakın ne covid aşısı ne Mars yolculuğu
Bilim denen şeyin en üst noktası robot süpürgedir.
IT853053 49 Kat
#benindreamehikayem bana göre aman bir evimi süpüremeyeceğim gibi bir üründü bütün güzel çocuğunun oluşuyla günlük süpürme işinden kurtulayım diye aldığım ama aldıktan sonra bir daha ne evi süpürdüm nede paspas yaptım tamamen her şeyi o hallediyor keşke kalkıp tozda alsa🤣evde herkesin büyük ilgisini çekiyor🤩
1000183577.jpg
😂👏🏻👏🏻

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön