[L10s Pro Gen2] Aksesuar seti

81 Yorum

Stok yok diyor almak istiyorum
Değerli Kullanıcımız; Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories
Ayrıca,online satış ortaklarımızda da satışı bulunur.(HepsiBurada - Trendyol : Dreame Türkiye Satıcısı)
Fakat şu anda bazı stoklar tükenmiş durumdadır. Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz.Stok güncellemesi için tüm çalışmalar devam etmektedir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.
VA747390 41 Kat
Merhaba rabotum 2 gündür şarj olmuyor kapaniyor ne yapmak gerekir
Değerli Kullanıcımız; Cihaz şarj olmak için yanaşma yaptıkça arka kabloları oynatma yapabilir. Şarj istasyonuna güç gelmiyor olabilir. Güç kablosunun her iki ucunun da doğru şekilde takıldığından emin olun.Düğme var ise kontrol ediniz.Zayıf bağlantı olabilir. Şarj istasyonunun ve robotun şarj kontaklarını temizleyin.Yukarda bulunan adımlar ile halen şarj olmama sorunu devam ediyorsa; servise yönlendirme yapmadan önce resetleme ve yeniden kurulum  denemenizi öneririz. Devam eden durumda cihazı servis birimi incelemelidir. Yeniden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
UZ863927 42 Kat
Evet bende alacağım
unalx40 43 Kat
Paspas moplari kullanım ömrü kaç ay acaba
sumeyya 44 Kat
Bende almak istiyorum
KF187436 45 Kat
Orjinalse devam
TF045151 46 Kat
Merhaba L10 pro gen 2 ürünü çalıştıramıyorum
TF045151 47 Kat
Uygulamayı indirdim başlat diyorum ama bağlantı kuramıyorum
RN934569 48 Kat
Nerden aliyoruz
RN934569 49 Kat
Fiyat nedir

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön