Dreame Forum'a katılın - Bizimle Akıllı Yaşamı Keşfedin!

86 Yorum

RV850063 40 Kat
Merhabalar, Dreame l10s pro gen2 robot süpürge kullanıyorum. Yaklaşık 3 hafta makineyi kullanmadım. Sonrasında çalıştırdığımda ise paspaslama yapmadığını fark ettim. Sorunu nasıl giderebilirim acaba?
Değerli Kullanıcımız ; İstasyonsuz modellerde ( yıkama yapan ) paspaslama işlemine başlamadan önce yıkayıp fazla suyunu alarak takmanız gerekmektedir. Temizlik esnasında su haznesinden suyu alıp paspasları nemli tutarak temizleme işlemi yapar. Bu sebeple paspasları ıslatıp fazla suyunu alarak takıp temizleme işlemine devam ediniz. Ayrıca paspaslar takılı değilken su çıkışı olup olmadığını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer burada su çıkışı yok ise ; detaylı adım bilgileri için bize ulaşınız . Teşekkürler.

AH756098 41 Kat
Merhaba, toz haznesi tek olarak satilmiyor mu? Neden pahali...kullan at olmasaydi keşke
Değerli Kullanıcımız ; yedek parça satışlarımız https://dreametech.com.tr/collections/accessories bu link üzerinden olmaktadır. Toz torbası tek olarak satılmaktadır. Stok bulunmuyorsa yenileme olacaktır. Olmayan bir yedek parça var ise servis biriminden sorgulama yapabiliriz. Teşekkürler.

AH756098 42 Kat
Haritayi tekrar oluşturmak icin sırasiyla neler yapiyorduk...
YC255380 43 Kat
#dreamepet
Oğlumuz Dreame X40 Ultrayı çok sevdi biz evde değilken onunla birlikte evi geziyor onu takip ediyor bizim aklımız evde değil artık çünkü oğlumuzun bir arkadaşı var artık gerçek zamanlı kamerası sayesinde onu rahatlıkla görebiliyoruz ve güvende olduğunu teyit edebiliyoruz temizlik gibi bir sorunumuzda kalmadı dreame hallediyor iyi ki evimizde dreame var ❤️
KI206967 44 Kat
Paspas pedleri takılı olduğu halde takılı değil uyarı veriyor. Bazen de temizlik sırasında paspası yerinden cıkarıyor
Aysel koç 45 Kat
Severek kullanıyorum adını fırfır koydum aileden biri oldu teşekkürler dream 🩷
UQ534273 46 Kat
L10 s pro gen 2 süpürgem paspaslama yaparken suyu kullanmıyor. Ne yapabilirim?
Triendly 47 Kat
Evimizin olmassa olmazı yanlız yeni gectigimiz evdeki faynlari sildiginde biraz iz kalıyor ne yapmak lazım bilemedim
UR184055 48 Kat
Şarzım neden çabuk bitiyor sebeb
Basedoc 49 Kat
X50 ultra aldım, mükemmel sorunsuz temizlik yapıyor. Zaman değerli ve temizliği bırakın dreame düşünsün yapsın ☺️

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön