[X50 Ultra(Complete)] Dünya’nın İlk Geri Çekilebilir Bacaklara Sahip Robot Süpürgesi Şimdi !

75 Yorum

ZL090501 38 Kat
X50 kullanıcısiyim ürünü alalı 1 ay oldu servise gitti 1 hafta içinds geri geldi ve ne sorun giderilmiş ne birşey yapılmış nasıl gitmiş öyle gelmiş hala aynı sorunlar var servisin ilgilenmesini önemle rica ediyorum bu nedir ya dünya para veriyoruz sonuç çok üzücü tekrar servise göndereceğim ve ürünümun iadesi istiyorum çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı
Değerli Kullanıcımız; Gerekli kontrolleri yapabilmek ve size destek olabilmek adına bilgileriniz gereklidir.Lütfen bize forum mesajı ile ulaşınız. Teşekkürler.
katya 39 Kat
İyi ki X50
BC050846 40 Kat
İyiki x50 almışım
katya 41 Kat
Güzel fakat görsel de bayağı parlak
JF738249 42 Kat
Bayıldım çok iyi
Ajda akdpviv dldoror dşclv
MERVE 43 Kat
Yan fırça değişimi nasıl olmalı
Sldk  sjdjdjdkd sjdjdjd sjdjdj
Sjsjsjs sjsjsjs sjsjsjs sjhs
Değerli Kullanıcımız; Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır.Her parça ve diğer durumlar için rutin bakım süreleri ve yolları kılavuz içerisinde bulunmaktadır. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.Teşekkürler.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/ ... =226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/kullanici-kilavuzu
UF242983 44 Kat
Shshs snslaif sjdjdjd sjsnsjsf
Değerli Kullanıcımız; Lütfen özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.
OR723412 45 Kat
Mükemmel, bu kadar iyi olacağını beklemiyordum.
BC050846 46 Kat
Güzel makine
12345

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön