[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

199 Yorum

TD816726 40 Kat
Çok etkili bir video
UK607716 41 Kat
Super cok guzel
CZ272920 42 Kat
Harika güzel
CZ272920 43 Kat
Manyak birşey be
SO512628 44 Kat
En a 12 cm gerekiyor
QX876188 45 Kat
Hi dreameee
EO989151 46 Kat
Özel alan belirliyorum. Alanın başına gelip paspaslama tamamlandı diyor. Kaç defa denediysem olmadı yardım lütfen
2025-11-26 22:05:55 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; modele göre bazı ayarlamalar değişebilir. Fakat haritalama başlatma ayarları önemlidir. Bu sebeple var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

asil karan 47 Kat
Henüz yapamadım
JL019042 48 Kat
Kendiliğinden çalışıyor talimat almadan neden olabilir
2025-11-27 05:05:07 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Planlanmış temizlik olup olmadığını teyitleyiniz. Eğer yok durumda ise , cihazda resetleme ve yeniden kurulum öneririz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

YQ019065 49 Kat
Herkese merhabalar.ben konumlandırma yapamadım.nasıl yapılıyor acaba?
2025-11-28 00:09:39 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Haritalama adımları aşağıdaki gibidir. Dreamehome uygulaması yüklenip Cihaz tanıtıldıktan sonra uygulamayı açınca ''Cihaza Git '' ekranına girilir.
Modelinize göre değişmekle beraber ana ekranda '' Hızlı Haritalandırmayı Başlatın'' kısmı gözükmektedir. Model farklılıklarında bu kısım '' Harita Yönetimi '' kısmının içinden '' + Harita oluştur '' şeklinde çıkmaktadır. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön