Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

TB669512 480 Kat
Cihaz arada bir çevrimdışı gözüküyor. Ne yapmaliyim
MN090486 481 Kat
Merhaba ürünü aşalı 6 ay oldu ilk 3 ay çok güzel temizledi snra temizlememeye başladı köşelere gitmez oldu geçtiği yerlerde pislik bırakıyor sizce neden neyapmam lazım eskisi gibi temiZlemesi için
QA892372 482 Kat
Sesli konuşmada İngilizce söylüyor türkçeye nasıl alabiliriz
WW748070 483 Kat
Robot süpürge silme işlemini yapmıyor aldığım günden beri
MZ539800 484 Kat
Merhaba aldığımdan gen 2 model süpürgemi aldığımdan beri paspaslardan biri diğeriyle aynı hareket etmiyor biri hep aşağıda ve halılara sürtüyor çıkarıp taktım ama faydalı olmadı bilgisi olan var mı?yaklaşık 1.5 ay oldu alalı.
ZL840589 485 Kat
Kamerayı nasıl izlerim
ZZ525758 486 Kat
Mutfakta sadece bir bölümü yapmadan geçiyor, defalarca özel bölge olarak bile işaretledim yine de o bölgeyi temizlemeden geçiyor
robokit 487 Kat
Alalı iki gün oldu iki kere harita yenileme yaptık servise bağlandık dediler ki haritalandırma yaptıktan sonra üç defa süpürme işlemi yapsın evin haritasını daha iyi tanıyor dedi ilkini süpürdü ikincisinde bazı odaları atladı yatagın altına girmedi halı olan odaları ilk süpürme de süpürürken ikinci süpürme de atladı süpürme diye daha iki gün oldu alalı yorumlar da ne yazıyorsa birebir çıktı alıp almamak konusunda kararsızdım ama yine de kötü düşünmeyim dedim aldım ama ilk etapta buda olmaz sürekli reset leme harita yenileme vs yapacak zamanımda yok gerek de yok süpürme çekim gücü iyi değil birde 20 bin pa dediler o kadar ücret ödedik bunun bi çözümüne bakılmalı yada para iadem olsun ben parayı kolay kazanmıyorum buna bi çözüm bulun yoksa tüketici haklarına kadar gidilecek bir durum
UX645378 488 Kat
Robot süpürgede sorun olduğu vakit sıfırlama yaparak deneyin
WL418038 489 Kat
X40 ultra robotu alalım 3 hafta oldu kendi kendine şarja geri dönüyor süpür paspasla yapıyorum süpürüp paspaslama yapmıyor otomatik toz çekme yapmıyor kafayı yedi iyice ne yapmam gerekiyor

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön