🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

623 Yorum

RW528843 459 Kat
Bu marka bir şey almayın kalite sıfır ana istasyonu bulamıyor görevlendirmeye anlamıyor. Daha yeni servisten geldi
2025-12-22 19:53:36 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; yaşanan sorunu ve servis kayıtlarını incelemek ve size destek olmak isteriz. Size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz . Teşekkürler.
KI725075 460 Kat
Merhaba. Bu marka Süperge güncelle yokmuş ücretli olduğunu söylediler doğrumu aceba
2025-12-25 01:54:02 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; sorunuzu anlayamadık. Dreame servisleri ücretli değildir. Servise ürün gönderimi ücretsizdir. Uygulama ya da güncellemeleri ücretsizdir. Detay bildirebilirseniz daha iyi yardımcı olmak isteriz. Teşekkürler.
LA909339 461 Kat
beni o kadar rahatlatti o kadar rahatlattiki sanki evde yardimci var diger supurgeleri acmiyorum psikolojimede cok iyi geldi ama bazen 3 isik birden yaniyor ne anlama geliyor acaba tesekkur ediyorm
YH184045 462 Kat
Dreame kullandığımdan beri daha az toz alıyorum
EH904478 463 Kat
Gerçekten inanılmaz bir kolaylık.temizlikte zaman sadece size kalıyor dreame süpürüp siliyor siz keyfinize bakıyorsunuz
ARZU 464 Kat
Dream l40 ultra ae aldım pişmanım  tozları tam almıyor ses komutu veremiyorum 3.gün saatler sürüyor temizlik
2025-12-27 17:14:44 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz. Devam eden bir arıza durum olursa cihaz incelemesi olması için bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
AYSEL 465 Kat
Evim net 210 metre² ve tek bir gün iznim oluyor hafta sonları temizlik yaparken sinirlendigim için evde sürekli kavga çıkıyordu robotum bu kavgaları sona erdirdi 😂😂😂
RJ831413 466 Kat
Genelde memnunum.
JR867746 467 Kat
Gayet güvenilir ve temizlik konusunda iyi marka
ZG740426 468 Kat
KONU: Yasal Tamir Süresi Aşımı ve Bedel İadesi Yapılmaması

Dreame markasına duyduğum güvenle satın aldığım robot süpürge, garanti süresi içerisinde arızalanmış ve yetkili servisinize teslim edilmiştir.

Ancak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca azami 20 iş günü olan yasal tamir süresi açıkça aşılmıştır.

Buna rağmen:
        •        Ürün tarafıma iade edilmemiştir
        •        Bedel iadesi yapılmamıştır
        •        Yazılı başvurularıma net ve bağlayıcı bir çözüm sunulmamıştır

Satıcı, üretici ve yetkili servis olarak müteselsil sorumluluğunuz bulunmasına rağmen, sürecin bu şekilde sürdürülmesi tüketici haklarının açık ihlalidir.

Bu nedenle Tüketici Hakem Heyeti başvurusu yapılmış, yasal süreç başlatılmıştır. Gerekli görülmesi hâlinde diğer hukuki yollar da işletilecektir.

Global bir marka olarak Dreame’den beklentim; mevzuata uygun, şeffaf ve tüketici odaklı bir çözüm üretilmesidir.

Bu mağduriyetin daha fazla uzatılmadan, kamuoyu nezdinde marka algısına zarar vermeden çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.
2025-12-30 00:18:27 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız;Yaşadığınız süreçten dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Dreame ürünlerine duyduğunuz güven bizim için çok kıymetlidir. Paylaştığınız durumun detaylarını inceleyebilmek ve size en kısa sürede çözüm sunabilmek için gerekli bilgileri öğrenmemiz gerekir.Lütfen forum mesajımıza cevap veriniz. Veya bilgileri iletmek için müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Anlayışınız için teşekkür eder geri dönüşünüzü bekleriz.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön