🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

565 Yorum

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
XG283245 460 Kat
Harika Bir ürün
XG283245 461 Kat
Büyük yardımcım
NB213142 462 Kat
Teşekkürler dreame😊
RW528843 463 Kat
Bu marka bir şey almayın kalite sıfır ana istasyonu bulamıyor görevlendirmeye anlamıyor. Daha yeni servisten geldi
2025-12-22 19:53:36 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; yaşanan sorunu ve servis kayıtlarını incelemek ve size destek olmak isteriz. Size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz . Teşekkürler.

KI725075 464 Kat
Merhaba. Bu marka Süperge güncelle yokmuş ücretli olduğunu söylediler doğrumu aceba
2025-12-25 01:54:02 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; sorunuzu anlayamadık. Dreame servisleri ücretli değildir. Servise ürün gönderimi ücretsizdir. Uygulama ya da güncellemeleri ücretsizdir. Detay bildirebilirseniz daha iyi yardımcı olmak isteriz. Teşekkürler.

LA909339 465 Kat
beni o kadar rahatlatti o kadar rahatlattiki sanki evde yardimci var diger supurgeleri acmiyorum psikolojimede cok iyi geldi ama bazen 3 isik birden yaniyor ne anlama geliyor acaba tesekkur ediyorm
YH184045 466 Kat
Dreame kullandığımdan beri daha az toz alıyorum
EH904478 467 Kat
Gerçekten inanılmaz bir kolaylık.temizlikte zaman sadece size kalıyor dreame süpürüp siliyor siz keyfinize bakıyorsunuz
ARZU 468 Kat
Dream l40 ultra ae aldım pişmanım  tozları tam almıyor ses komutu veremiyorum 3.gün saatler sürüyor temizlik
2025-12-27 17:14:44 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz. Devam eden bir arıza durum olursa cihaz incelemesi olması için bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön