Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

XT322988 450 Kat
Harita silme nasıl yapılıyor acaba
BO541270 451 Kat
Dream 10s kullanıcısı olaraka asla bağlanmıyor koptu resetlemıyor yuvaya öptürmüyor suyu dışarı akıtıyor sorun çok ne yapabilirim
EM841415 452 Kat
Robotumuz bir ay oldu alalı İlk günden itibaren istasyona yerleşme problemi devam ediyor. Şarj olmak için geri döndüğünde istasyona giremiyor, patinaj yapıp geri dönüyor. Mesela dün tüm sensörleri, dolanan kılları, parçaları temizleme rağmen bugün evden çıkınca çalıştırdım aynı problem devam etmekte. Yardımcı olabilir misiniz.
salişh 453 Kat
Alalı bir ay kadar oldu ve paspaslama yaparken deterjanı kullanmadığını fark ettim , farklı bir ayarı var bunun için
Cago 454 Kat
Merhaba
X40 cihazım var. 2 aydır sorunsuz silme yapıyordu fakat 2 gündür paspas mob’u takılı değil uyarısı veriyor. Manuel takmama rağmen ve takılı olduğu halde yine takılı değil uyarısı veriyor. Destek tica ediyorum
ZD526292 455 Kat
Yeni aldim fakat temizlik yapmiyor ne yapmam gerekli geri iade etmeyi dusunuyorum
SahoMero 456 Kat
Salonda iki halıyı süreç içinde tek halı gibi görüp arada kalan zemini dolayısıyla paspas yapmıyor. Ne yapmam gerek acaba?
RY472554 457 Kat
Merhabalar robotum çekmiyur ne sorunu olabilir
WI555765 458 Kat
Bizde de L10s Ultra modeli mevcut, benze sorunları ben de yaşıyorum. Eskili kadar iyi süpürmüyor. Arkasından bir tur da ben elektrikli süpürge ile geçiyorum. Paspas yaptığı zamanlarda daha sık görülüyor. :/
YW685734 459 Kat
Filtresinin değişmesi gerekiyor fakat sitesinde yok nereden bulabiliriz

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön