Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

HI572545 450 Kat
X40 ultra cihazımı yeni kullanmaya başladım. Haritalandırma yaptıktan sonra salon bölgesini süpür ve paspasla modunda çalıştırdım. Halı kısmına geldiğinde %46 şarjı olmasına rağmen kenar kısmını süpürüp şarj olmak üzere istasyonuna geri döndü. Bu durum normal midir? Herhangi bir ayar mı yapmam gerekiyor
GS584954 451 Kat
İstasyon  yerini degiştirdim şimdi istasyonu hâlâ eski yerindeymiş gibi hareket ediyor
KM388772 452 Kat
Bir yıl önce Dreame L10s Pro Ultra Head modelini mağaza çalışanın çok övmesi sebebi ile biraz araştırdıkdan sonra satın aldım ilk robot süpürgemdi ve hiç deneyimim yoktu ürünü başarılı bir şekilde kurdum ve talimatlar eşliğinde sorunsuz bir şekilde kurdum ve haritalandirma yaptım ilk 20 gün sorunsuz bir şekilde cihazı kullandım ve çok memnundum 20 gün sonra cihaz anormal çalışmaya başladı halı üstünde tek mop aşağıda biri yukarıda girdiği yerlere girmeme temiz süpürme me yada paspaslamama gibi müşteri hizmetleri ile görüşme sonrası tekrar reset tekrar kurulum vs aynı problem devam ediyordu cihazı her hafta düzenli olarak temizler bakımı yapar o şekilde kullanmaya devam ederdim o hafta yeni temizlediğim ve bakımını yaptığım için cihaz altına yada vs bölgelerine bakmadım cihaz yine geçtiği yerleri olduğu gibi bırakmaya devam edince cihazı temizlemek için istasyonu ve cihazı kapattım üst kapağı açıp toz haznesini aldığımda şok oldum toz haznesinin alttan giriş kısmı komple nemli tozla atıklar la tıkanmıştı herhangi bir şekilde suya yada neme maruz kalmamasina rağmen toz haznesi nasıl ıslanmıştı anlayamadım cihazın bütün hava giriş çıkış filtre sensör ne varsa temizledim tekrar reset leme haritalandirma komple manuel süpürme ve peşine komple derin temizlik ile sorun gider gibi oldu ama aynı problem bir kaç gün içinde tekrar edince müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim aldığım kodla beraber cihazı servise komple temizleyerek hazneler dahil kuruluyarak cihaz içindeki suyu servis için ayarlardan boşaltarak servise detaylı bir şekilde kutu içine fotoğraf ve sorunları yazarak gönderdim cihaz bir gün sonrasında servise kargo tarafından teslim edilmesine rağmen servis 3 gün sonra cihazınız bize ulaştı diye mesaj gönderdi neyse cihaz yaklaşık 10 yada daha fazla bir süre serviste kaldı tam zamanını hatırlamıyorum ama 10 günden az değildi onu biliyorum cihaz servis kayıtlarında toz kutusu bekliyor ibaresi ile günlerce bekledi ve sonuç yazılım güncellemesi yapıldı bakim yapıldı sonucuyla bana gönderildi cihazi kargodan teslim aldım kutuyu açtığımda sinir krizi geçirecektim benim özenle tertemiz jelatinleri koruma straforlarini özenle yerlerine koyduğum cihaz bana hurdaya atılır gibi geri gönderilmişti parçalar içine tıkıştırılmış poşeti kenara atılmış haznelerde su var cihaz pislik içinde geri gelmişti hemen cihaz fotoğraflarını detaylıca çekip müşteri hizmetlerine gönderdim hiç oralı bile olmadılar ben cihazın bu rezilliği nedir diye soruyorum bana cihaz arızalıysa servise gönderin diyor ben diyorum servis rezillik cihaz olduğu gibi bana geri geldi teknik destek bana hala cihazı servise gönderin diye mesaj atıyor anladim ki dreame türkiye ne teknik destek neden servis konusunda yeterli değil ve yanlız başımayım problemi çözmek yerine problem çıkaran bir servise ürünü göndermek akıl karı değildi ürünün çok yeni olduğunu ve bu kadar kısa süre içerisinde sorun çıkaran bir cihaz için değişim talebinde bulundum fakat oda reddedildi kısacası şu an yedek parça temininde de sıkıntı var filtre bulamıyorum stok soruyorum en kısa sürede gelecek deniyor ama bir türlü gelmiyor tavsiyem cihazın bakımlarını düzenli yapın ve orjinal parça kullanın bir sorun olduğunda karşınızda ne yaptığı belli olmayan sizin gözünüz gibi baktığınız cihazınıza bir hurda muamelesi gösteren bir servisle karşılaşabilirsiniz
ND363977 453 Kat
İstasyon sürekli elektriğe bağlı mı olmalı ,şarj %100 olduktan sonra çekiyorum ama kullansam da robotun şarjı kendiliğinde aynı gün içinde bitiyor,neden ?
XT322988 454 Kat
Harita silme nasıl yapılıyor acaba
BO541270 455 Kat
Dream 10s kullanıcısı olaraka asla bağlanmıyor koptu resetlemıyor yuvaya öptürmüyor suyu dışarı akıtıyor sorun çok ne yapabilirim
EM841415 456 Kat
Robotumuz bir ay oldu alalı İlk günden itibaren istasyona yerleşme problemi devam ediyor. Şarj olmak için geri döndüğünde istasyona giremiyor, patinaj yapıp geri dönüyor. Mesela dün tüm sensörleri, dolanan kılları, parçaları temizleme rağmen bugün evden çıkınca çalıştırdım aynı problem devam etmekte. Yardımcı olabilir misiniz.
salişh 457 Kat
Alalı bir ay kadar oldu ve paspaslama yaparken deterjanı kullanmadığını fark ettim , farklı bir ayarı var bunun için
Cago 458 Kat
Merhaba
X40 cihazım var. 2 aydır sorunsuz silme yapıyordu fakat 2 gündür paspas mob’u takılı değil uyarısı veriyor. Manuel takmama rağmen ve takılı olduğu halde yine takılı değil uyarısı veriyor. Destek tica ediyorum
ZD526292 459 Kat
Yeni aldim fakat temizlik yapmiyor ne yapmam gerekli geri iade etmeyi dusunuyorum

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön