[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

844 Yorum

DN708472 450 Kat
Ürünü daha yeni dün aldım halı yanlarını almıyor istasyona gittikten sonra özel bölge olarak tekrar yönlendirdikten sonra temizleme yapabiliyor bazen bazı noktalarda çarpıyor. Bazen aynı yerinde çok fazla dönüyor.
Şarjı 100 olunca istasyonun fişini çekmem gerekir mi napmam lazım?
Birde temizleme solüsyonu pas pas yıkarken mi yoksa zemini silme suyuna mı karıştırıyor yoksa boş suyla mı zemin siliniyor anlayamadım? Destek olursanız sevinirim.
Değerli Kullanıcımız; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Modelinizde yapay zeka mopextend ayarları varsa açık olup olmadığını kontrol ediniz.Cihazın sürekli şarjda kalmasında sakınca yoktur. Kendini belli sürede beklemeye alırlar. Solüsyon paspas yıkama anında kullanılır. Teşekkürler.
HP316901 451 Kat
Yatak altına uzatma yapılabilir
unalx40 452 Kat
Teşekkürler
QG355243 453 Kat
Teşekkürler
cano 454 Kat
L40 ultra ce kullanıyorum karanlıkta çalışmıyor neden ışığını açmıyor
Değerli Kullanıcımız; CE modelinde dolgu ışığı bulunmamaktadır. Daha detaylı bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
EB711077 455 Kat
Model yükseltebiliyormuyum
Değerli Kullanıcımız; Şu an için bu şekilde bir kampanyamız bulunmamaktadır. Teşekkürler.
RY173186112 456 Kat
123131111111111111111111
RB658506 457 Kat
Ürünleri tanıtanıtan çalışanlara daha iyi eğitim verilmeli . Bana bir üst modeli tanıtmış alt modeli vermiş. Bunu kullandığımda anladım ama geri götürme şansım olmadı.
QL055420 458 Kat
Sürekli uyarı gönderiyor lensler hakkında
Değerli Kullanıcımız; Rutin bakımları yapılıp aksesuar kullanımından sıfırlama yapıldıktan sonra devam eden durumda ise resetleme ve yeniden kurulum gerekebilir. Detaylı bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
DS553456 459 Kat
evet faydalı bilgi

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön