[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1080 Yorum

UF242983 440 Kat
Aaaaaaaaaaaaa
UF242983 441 Kat
Aaaaaaaaaaaaa
UF242983 442 Kat
Aaaaaaaaaaaaa
UF242983 443 Kat
Aaaaaaaaaaaaa
UF242983 444 Kat
Aaaaaaaaaaaaa
VU146417 445 Kat
Uzatma fırçası olmasına rağmen köşeleri almıyor. Üstelik sık uzatma ve açık olarak yaptım ayarları ama temiz süpürmüyor. Filtresini temizliyorum, lensorleri siliyorum. Değişen bir şey yok, köşeleri tezgah önlerini temiz süpürmüyor. İyisi olsun deyip 64 bine aldım, ablam 30 bin civarı başka bir marka aldı iki katı para verip aynı özelliklerde ama temiz süpürmeyen bir robot almış oldum, çok pişmanım aldığıma.
Değerli Kullanıcımız; ayarlarınız açık olmasına rağmen devam eden durumda ise cihaz incelemesi uzaktan erişim yapılabilir. Müşteri hizmetlerimizden destek alınız. Teşekkürler.
JQ274082 446 Kat
X40 icin 12 cm ayak gerek koltukların altina giremiyor
gelyahron 447 Kat
Harika! Temizlik sorun olmuyor
LX732322 448 Kat
..L40 neden uyumlu değil
DN708472 449 Kat
Ürünü daha yeni dün aldım halı yanlarını almıyor istasyona gittikten sonra özel bölge olarak tekrar yönlendirdikten sonra temizleme yapabiliyor bazen bazı noktalarda çarpıyor. Bazen aynı yerinde çok fazla dönüyor.
Şarjı 100 olunca istasyonun fişini çekmem gerekir mi napmam lazım?
Birde temizleme solüsyonu pas pas yıkarken mi yoksa zemini silme suyuna mı karıştırıyor yoksa boş suyla mı zemin siliniyor anlayamadım? Destek olursanız sevinirim.
Değerli Kullanıcımız; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Modelinizde yapay zeka mopextend ayarları varsa açık olup olmadığını kontrol ediniz.Cihazın sürekli şarjda kalmasında sakınca yoktur. Kendini belli sürede beklemeye alırlar. Solüsyon paspas yıkama anında kullanılır. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön