🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

565 Yorum

AM324239 İnci 429 Kat
Yeni aldım bugün ikinci defa çalıştırdım ve daha önce almadığım için üzgünüm kendime bu iyiliği daha önce yapmalıydım. Başka marka robot süpürge kullandım ama bu çok farklı kesinlikle alınmasını tavsiye ederim 👍👍👍
Hemen dreame ile tanışma hikayemi sizlerle paylaşayım. Dreame l10s Pro heat almadan önce normal süpürge kullanıyordum tabi her ev süpürdüğümde belim çok ağrıyordu. Bi gün çok fena belim tutuldu ve ben 1 hafta yataktan çıkamadım haliyle evi temizleyemedim ve toza alerjim olduğu için alerjim kabardı birde o yüzden tıkandım hasta oldum 1 ay öksürük tıkanıklık geçmedi benden en son doktora gittiğimde ciddi toza alerjim olduğu söylendi. malum  bende belimden dolayı hergün iş tutamadığım için alerji geçmek bilmedi. Gelelim tanışmamıza eşim hadi gel robot süpürge alalım sen ev süpürdüğünde sıkıntı yaşıyorsun belindeki problemden dolayı sık sık süpüremiyorsun alerjinde geçmiyor sana robot süpürge alalım dedi bende tabi hemen atladım bu fikire ☺️ mağazaya girdik başka bi markaya odaklanmıştım oradaki müşteri temsilcisi dream marka almam üzerinde baya ısrarcı oldu bende ayak üstü baya inceledim ve tabikide dream markasının daha güzel ve daha donanımlı olduğuna kanaat getirdim ve aldım. İyiki almışım. Hergün ev süpürüyor ve siliyor ne alerjim kaldı ne bel ağrısı. O kadar memnunum ki övmediğim adam kalmadı  benden sonra 2 arkadaşıma daha aldırdım şimdide 3 arkadaşıma daha aldıracağım almak üzereler yani bende nasıl çalıştığını gördüler ve almaya karar verdiler. Niye bu kadar uzun yazdım bende bilmiyorum ama öyle bi anlatmak istedim ☺️
YG493264 431 Kat
En çok da bu bıraktığı izler hoşuma gidiyor  
Hiç bir yeri kaçırmadan halının her yerini
Süpürmüş olması içimi dahada rahatlatıyor
Teşekkür
Dream 10s plus ❤️
IMG_4721.jpeg
Triendly 432 Kat
Hayatımıza olumlu katkisi oldu gerçekten
XH641412 433 Kat
👍👍👍.         
BF608998 434 Kat
Çok dandik
OQ964446 435 Kat
Deterjanın kokusu konuşulmalı
NH147439 436 Kat
Harika 🤌🏻
Nur100 437 Kat
Tabii ki her gün çok büyük bir evimi süpürmek işkenceydi. Dimata girdiği günden beri iki katı da her gün düzenli olarak süpürüp siliyor ve beni haftalık bir kadından kurtarıyor
YA062840 438 Kat
140 m2 evde tek yaşayan biri olarak haftada 1 yardımcı çalışan desteği alırken artık ayda bir destek alıyorum. İyi ki Dreame robot süpürgem var ❤️

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön