Detaylı temizlik yapmıyor

699 Yorum

EZ327097g 430 Kat
Güzel bir makina
NQ735707 431 Kat
Paspas konumunda tüm alan taraması yapıyor paspas konumunda sadece paspas yapılacak alanı yapması hem şarj hem de süre olarak avantaj saglayacaktir
EJ067344 432 Kat
Su siperi filtresini temizleyin diyor Bu ne demektir
prenses 433 Kat
Merhaba x 40 makinamı alalı 1 ay oldu ama silmesinin nemini en aza indirmeme rağmem çok ıslak bırakıyor ve leke bırakıyor
VZ751932 434 Kat
Paspas temizliği nasıl yapılmalı
DU960137 435 Kat
Paspas pedlerini kurutma işlemi neden bu kadar uzun sürüyor normal mi
WW833621 436 Kat
Benim x40 ultra ilk haftalar mutfağı doğru şekilde süpürüyordu, şimdi mutfağa girince Ordan çıkamıyor sürekli kendi ekseninde belli bir yörüngede gidip geliyor aynı hareketi defalarca tekrarlıyor. Ama diğer odaya geçiş yapmıyor  
WW833621 437 Kat

Benim x40 ultra ilk haftalar mutfağı doğru şekilde süpürüyordu, şimdi mutfağa girince Ordan çıkamıyor sürekli kendi ekseninde belli bir yörüngede gidip geliyor aynı hareketi defalarca tekrarlıyor. Ama diğer odaya geçiş yapmıyor  
XJ008316 438 Kat
Henüz 2 haftadır kullanıyorum.silme süpürme cok güzel yapıyor.bende robot temizliğini düzenli yapıyorum.Fakat degişik bi ses cıkartıyor bazen ve bunu eşim bile fark etti .ama temizlik yaptıgı için önemsemiyorum şuan o sesi,robotu kaldırıp kontrol ettim ve parcaları temizleyip tekrar taktım.şimdi o ses cıkarmı gözetecegim .kullandıkca yazmaya devam edecegim.
ID356647 439 Kat
Merhaba, ürünü yeni kurdum. Şarj oluyorken biraz zaman geçtikten sonra üst ışık ve power tuşu ışığı kapandı. Uygulamadan baktığımda şarj oluyor yazmasına rağmen %41’te takıldı kaldı. Tekrar fişi çıkarıp taktım. Şarj oluyor şimdilik. Bu neden böyle yaptı acaba? İnternette DND özelliğini kapatın demişler nasıl oluyor acaba?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön