🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

792 Yorum

FJ718870 430 Kat
Sürekli deterjan kurulum hatası veriyor yerine takıyorum bir türlü algilamiyor
Değerli Kullanıcımız,
Deterjan kutusu ile baz istasyonu arasındaki zayıf temas, bağlantı arızasına neden olabilir. Lütfen aşağıdakileri kontrol ediniz:
1. Hem deterjan kutusunun hem de baz istasyonunun elektrotlarında oksidasyon veya kir olup olmadığını kontrol edin. Eğer öyleyse, kuru bir bezle silmeyi deneyiniz.
2. Baz istasyonunun sıvı girişindeki lastik contanın ayrılıp ayrılmadığını kontrol ediniz. Eğer öyleyse, tekrar yerine itmeyi ve tekrar denemeyi deneyiniz.Temizlemeden sonra solüsyon ayarını kapatıp cihaz ve istasyon kapa - aç yapınız. Uygulama içinden ''Ben '' kısmında bulunan sağ üstteki ayarlar sekmesinden (altıgen işaretinden) genel içeriğinde önbellek temizleme işlemi yapınız. Sonrasında ayarı yeniden açıp işlemde deneyiniz.
Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ederse, resetleme ve yeniden kurulum önerilir. Devam eden durum var ise son aşama servis birimine gönderim için lütfen bizimle iletişime geçiniz.Teşekkürler.
HL595039 431 Kat
Benim fırçam da saç kıllarından dolayı kesik oluşmuş onun dışındada gayet güzel temizlik yapıyor
XW426566 432 Kat
Gen 2 ile gen 3 modellerinin aksesuarları aynımı acaba ona göre gen 2 modelinin aksesuarları alacağım gen 3 için
Değerli Kullanıcımız, Henüz Türkiye'de satışı bulunmayan bir modeldir. Aksesuarlarının satışı da henüz bulunmadığından uyumluluk bilgisi bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
@Dreame  Destek cevap lütfen 😃
arda_arin 433 Kat
Deterjanda kokulu seçeneklerde olmalı
CV840238 434 Kat
Katılıyorum
XO021984 435 Kat
L ultra 20 modeli için büyük solüsyon alıp küçük şişeye dolum yapılabiliyor mu?
Değerli Kullanıcımız, Belirttiğiniz şekilde kullanım yapabilirsiniz.Ekte görselde bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
YY279947 436 Kat
Fiyatı nedir solisyonun
Değerli Kullanıcımız, Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories modelinizi seçerek kontrol edebilirsiniz. Her yedek parçanın detayında uyumlu olduğu modeller belirtilmektedir.
Ayrıca,online satış ortaklarımızda da satışı bulunur.(HepsiBurada - Trendyol : Dreame Türkiye Satıcısı)
Olmayan stoklarda; Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz.Teşekkürler.
FQ853571 437 Kat
Garantisinden nasıl faydalanabilirim
Değerli Kullanıcımız, Fatura tarihiniz ile beraber garantiniz başlamaktadır.Servis birimlerine yönlendirme tarafımızdan yapılmaktadır. Teşekkürler.
ET856668 438 Kat
Fiyat nedir
Değerli Kullanıcımız, Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories modelinizi seçerek kontrol edebilirsiniz. Her yedek parçanın detayında uyumlu olduğu modeller belirtilmektedir.
Ayrıca,online satış ortaklarımızda da satışı bulunur.(HepsiBurada - Trendyol : Dreame Türkiye Satıcısı)
Olmayan stoklarda; Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz.Teşekkürler.
Voco 439 Kat
X50 pro ultra aldım. İçinden fırça çıkmadı
Değerli Kullanıcımız, eksik olan parça ve faturanızı müşteri hizmetlerimiz ya da forum özel mesajı ile bize ulaştırınız. Destek olmak isteriz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön