🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

623 Yorum

XH641412 419 Kat
👍👍.                       
SM402951 420 Kat
Dimle yaklaşık bir yıldır birlikteyiz bazen o mu daha akıllı ben mi diye düşündüğüm zamanlar oluyor ben de Karpal tünel sendromu olduğu için bileğimi çok fazla zorlayaamıyordum bu anlamda dilimle 20 ultra benim en büyük yardımcım oldu bu ürünü hayatımıza kattığı içindim ailesine teşekkür ederim
OE936249 421 Kat
Güzel bilgilendirme
FI536247 422 Kat
Sanırım kendime hediye aldığım dreame L20 ultra'dan sonra ikinci en güzel hediye dreame h14 ultra oldu programlaması kullanımı çok kolay🥰🩷
TK718785 423 Kat
Muhteşem bir şey bu ❤️
JT051558 424 Kat
İlk zamanlar da güzel paspas yapıyordu şimdi hiç nem göremiyorum neden olabilir
2025-11-28 21:30:14 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ;Modele göre değişmekle beraber kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. ( İstasyonsuz cihazlar için ) Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur; ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz , kir , kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir.Lütfen bize tekrar ulaşınız. Teşekkürler.
AM324239 İnci 425 Kat
Yeni aldım bugün ikinci defa çalıştırdım ve daha önce almadığım için üzgünüm kendime bu iyiliği daha önce yapmalıydım. Başka marka robot süpürge kullandım ama bu çok farklı kesinlikle alınmasını tavsiye ederim 👍👍👍
Hemen dreame ile tanışma hikayemi sizlerle paylaşayım. Dreame l10s Pro heat almadan önce normal süpürge kullanıyordum tabi her ev süpürdüğümde belim çok ağrıyordu. Bi gün çok fena belim tutuldu ve ben 1 hafta yataktan çıkamadım haliyle evi temizleyemedim ve toza alerjim olduğu için alerjim kabardı birde o yüzden tıkandım hasta oldum 1 ay öksürük tıkanıklık geçmedi benden en son doktora gittiğimde ciddi toza alerjim olduğu söylendi. malum  bende belimden dolayı hergün iş tutamadığım için alerji geçmek bilmedi. Gelelim tanışmamıza eşim hadi gel robot süpürge alalım sen ev süpürdüğünde sıkıntı yaşıyorsun belindeki problemden dolayı sık sık süpüremiyorsun alerjinde geçmiyor sana robot süpürge alalım dedi bende tabi hemen atladım bu fikire ☺️ mağazaya girdik başka bi markaya odaklanmıştım oradaki müşteri temsilcisi dream marka almam üzerinde baya ısrarcı oldu bende ayak üstü baya inceledim ve tabikide dream markasının daha güzel ve daha donanımlı olduğuna kanaat getirdim ve aldım. İyiki almışım. Hergün ev süpürüyor ve siliyor ne alerjim kaldı ne bel ağrısı. O kadar memnunum ki övmediğim adam kalmadı  benden sonra 2 arkadaşıma daha aldırdım şimdide 3 arkadaşıma daha aldıracağım almak üzereler yani bende nasıl çalıştığını gördüler ve almaya karar verdiler. Niye bu kadar uzun yazdım bende bilmiyorum ama öyle bi anlatmak istedim ☺️
YG493264 427 Kat
En çok da bu bıraktığı izler hoşuma gidiyor  
Hiç bir yeri kaçırmadan halının her yerini
Süpürmüş olması içimi dahada rahatlatıyor
Teşekkür
Dream 10s plus ❤️
IMG_4721.jpeg
Triendly 428 Kat
Hayatımıza olumlu katkisi oldu gerçekten

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön