🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

565 Yorum

YG493264 419 Kat
Ben robotumdan çok memnunum
Beklentimin üstünde çıktı
Aldıktan sonra tavsiyelerimle aynı modeli dört kişiye de aldırttım
Kesinlikle tavsiye ediyorum
ben çok memnunum
Temizlik için ayırdığım süreyi
Artık kendime ayırıyorum
En güzel yanı da
ben evde yokken evi temizlemesi
Eve geldiğimde evimi tertemiz bulmak🥰
MF562425 420 Kat
İnsan hayatını kolayyıran bir dost, Rabbim herkese nasip etsin🤲🤲yalnız kim duysa sesinin neden böyle çıkıyot demesi dikkatimi çekiyor, böyle olmamasımı lazım anlamadım. Seyrettiğim videolarda öyle duyuyorum 🤭
XH641412 421 Kat
👍👍.                       
SM402951 422 Kat
Dimle yaklaşık bir yıldır birlikteyiz bazen o mu daha akıllı ben mi diye düşündüğüm zamanlar oluyor ben de Karpal tünel sendromu olduğu için bileğimi çok fazla zorlayaamıyordum bu anlamda dilimle 20 ultra benim en büyük yardımcım oldu bu ürünü hayatımıza kattığı içindim ailesine teşekkür ederim
OE936249 423 Kat
Güzel bilgilendirme
FI536247 424 Kat
Sanırım kendime hediye aldığım dreame L20 ultra'dan sonra ikinci en güzel hediye dreame h14 ultra oldu programlaması kullanımı çok kolay🥰🩷
TK718785 425 Kat
Muhteşem bir şey bu ❤️
RG475402 426 Kat
harika bir süpürge
RG475402 427 Kat
çok çok memnunum
JT051558 428 Kat
İlk zamanlar da güzel paspas yapıyordu şimdi hiç nem göremiyorum neden olabilir
2025-11-28 21:30:14 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ;Modele göre değişmekle beraber kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. ( İstasyonsuz cihazlar için ) Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur; ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz , kir , kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir.Lütfen bize tekrar ulaşınız. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön