Detaylı temizlik yapmıyor

479 Yorum

QB581374 410 Kat
Bunu nasıl düzeltebilirim grı puslu kısım ne demek oluyor
IMG_8900.png
ESİLA 411 Kat
Benim cihazda 95 dakika kullanım yapıyor
EVA 412 Kat
İlk 1 ay çok güzeldi ancak şuanda seçili oda temilzilği yapmak istediğimde kendi kendine süpürmeden direk temizlik tamamlandı diyor. Köşeler için süpürge başlığını çıkarmıyor ve süpürken temiz almıyor. Silerkende aynı şekilde doğru bir biçimde silmiyor destek rica ediyorum
Damla Çınar 413 Kat
Süpürüp silerken halı üstüne gelirken paspasını kaldırmıyor neden nasıl yapicam
Ahmet DEMİR 414 Kat
Merhaba yaklaşık 1 ay önce satın almış olduğum Z30 Model Dikey Süpürgenin kutu açılımıkda çıkan esnek katlanır kısmın sağlıklı kullanıma elverişli olmadığı kırıldıktan sonra tam olarak düzelmediğini tespit ettim daha sonra süpürge kullanımında ilk olarak orta çekim moduna geçmediğini tespit ettim. Şimdi ise ekranı tamamen gitti ne modu nede şarjı göremiyoruz. Lütfen yardımcı olurumsunuz???
JW454411 415 Kat
Haritada temizleme alanı nizamı degil. Önceleri nizamı şekildedir, şimdi zig zaglar çiziyor. Bir ora bir bura şeklinde süpürüyor. Sebebi nedir?
IG725660 416 Kat
Halıyı manuel konumlandır ,halıyı kendin harita üzerinde koy belki işine yarar
UU082222 417 Kat
Ben süpürgemin diktiresiniz hiçbir yerde bulamıyorum napmam gerekiyor
UU082222 418 Kat
Ben süpürgemin filtresini hiçbir yerde bulamıyorum napmam gerekiyor
SP564235 419 Kat
Merhaba , haritayı silip tekrar yüklememe rağmen sorun şu , temizlik çok uzun sürüyor , temizlik bittikten sonra tekrar odalara giriyor . Süpürdükten sonra paspasla dedim yaptı bitirdi tekrar süpürmeye başladı

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön