🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

565 Yorum

PL710693 399 Kat
Cok önce almadığıma çok pişmanım elim ayagim oldu resmen
KZ284398 400 Kat
Merhaba, biz dream L40 robotumuzun adını ‘Eşref Tek’ olarak belirledik. Dream hepimize karşı tek 😃Ailemize katılalı 2 ay oldu birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Takıldığımız yerde Forum çok faydalı oluyor. Çözümünü olmayan ,  evde olmadığımız zamanlarda planlanmış temizlik yaparken su haznesi bitince ne olacağı?
2025-11-11 21:49:53 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Su doldurma boşaltma ve toz haznesi değişimi belirli zamanlarda tarafınızdan yapılmalıdır. Güzel günlerde kullanım yapmanız dileğiyle : )

PX726324 401 Kat
Henuz denemedim inceleme bitip kullandığında yorumliycam
DB413539 402 Kat
İlk robot süpürgem D9 idi çokkk memnundum lakin 4 yıldan sonra ana kartı yandı 😒 şimdi ise yenileme zamanı diyerek tekrar dreama L10s plus aldım umarım memnun kalırım 🌹
KN849570 403 Kat
Kuru temizleme olurmu
2025-11-14 14:18:22 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; tam olarak nasıl bir sorunuz var detay belirtebilir misiniz. Teşekkürler.

Ayşe Nur 404 Kat
Cihazım çevrimdışı görünüyor. İnternet var, cihaz açık etrafında herhangi bir metal alet yok. Hiçbir sorun yok ama çevrimdışı görünüyor. Acil yardım edin
2025-11-15 14:49:35 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; İstasyon kablo kontrolü yapmış mıydınız.Bazı durumlarda eğer bağlantı ya da elektriksel durum yok ise kablolar cihaz istasyona girerken hareket ettirdiğinden yerinden çıkma yapabiliyor. Kablo kontrolü , cihaz kapa - aç ve modem kapatıp açma adımları ile deneme yapmanızı öneririz. Devam eden bir süreç var ise lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

MZ951064 405 Kat
Bir hafta önce L10s Pro Gen 2 aldım. Aslında beklediğim de iyi çıktı ben memnunum. Fakat sadece su ve toz haznesini temizledim, diğer kısımları nasıl temizleyeceğime dair video var mı?
2025-11-16 02:01:59 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Rutin bakım için kullanım kılavuzunda da adımlar iletilmiştir. Fakat ilettiğimiz linkten de genel anlamda rutin bakım işlemleri bulunur. Daha fazla bilgi için müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1

https://dreametech.com.tr/pages/kullanici-kilavuzu

JB535149 406 Kat
Dört kedili, bir çocuklu bir eve bile harika hizmet veriyor dedirten cihaz diyebilirim. Inanilmaz rahatlik ve kesinlikle dogru karar, iyi ki varsin dreame
2025-11-17 03:59:27 TR Çevir

güzel günlerde kullanım yapmanız dileğiyle , Teşekkürler : )

katya 407 Kat
Bence güzel diğer markaları kiyaslarsak
Hülya Apaydın 408 Kat
Ben dream robotumdan çok memnunum fakat çift fırçalı olmasını istiyorum performansı dha çok artmış olur

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön