[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

644 Yorum

WL613428 400 Kat
X40 almıştık keşke x50 alsaydım diyorum
WD108022 401 Kat
X40 ultra kullanıcısıyım haritalandırma yaptıktan sonra uygulamada arada kendiliğinden siliniyor harita veya harita üzerine eklediğin eşyaları siliyor. Cihaz güzel olsa da uygulama da bu tarz hataları almak moral bozucu oluyor
semiha 402 Kat
Merhaba benim robotum paspas yapmıyor kuru paspasliyor.diger paspas modlarinida denedim yine aynı sorun
Değerli Kullanıcımız; İstasyonlu modeller için; Robot silme görevine başladığında, mopun su içeriği oldukça yüksektir. 5 dakikalık otomatik temizlikten sonra stabil bir duruma ulaşacak ve ardından genel su dengesini korumak için suyu yeniden dolduracaktır. Lütfen su tankının boş olup olmadığını kontrol ediniz.Paspaslama veya Süpür / Paspasla modunu seçiniz.
Mop pedini çıkarın ve sadece mop ped tutucusunu takınız.5 dakikalık otomatik temizlikten sonra yere bakın, yerde küçük su damlacıklarının olup olmadığını kontrol ediniz.
Su tankından su çıkıyorsa, mopun yeterince ıslanması için paspaslama sıklığını daha yüksek bir seviyede ayarlamanızı öneririz.
Cihaz istasyonsuz model ise; kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir.Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur;ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz, kir, kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz.Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir.Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir.Lütfen bize tekrar ulaşınız.Teşekkürler.
ErenYG 403 Kat
Galiba kamerasında sorun alma ihtimali varmı
Değerli Kullanıcımız;Sorunu net bir şekilde belirtebilirseniz destek olmak isteriz. Teşekkürler.
BC050846 404 Kat
harika bir cohaz
BC050846 405 Kat
İyiki x50 almışım
katya 406 Kat
Faydalı geçerli
BC396305 407 Kat
L40 Ultra CE modelinde de olsa keske🥹
IF564090 408 Kat
Ben beğeniyorum
FF401519 409 Kat
Ön dönen tekerleğin temizliği nasıl yapılıyor?  
Değerli Kullanıcımız; Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır.Her parça ve diğer durumlar için rutin bakım süreleri ve yolları kılavuz içerisinde bulunmaktadır. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.Teşekkürler.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/ ... =226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/kullanici-kilavuzu

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön