[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

844 Yorum

ErenYG 400 Kat
Galiba kamerasında sorun alma ihtimali varmı
Değerli Kullanıcımız;Sorunu net bir şekilde belirtebilirseniz destek olmak isteriz. Teşekkürler.
BC050846 401 Kat
harika bir cohaz
BC050846 402 Kat
İyiki x50 almışım
katya 403 Kat
Faydalı geçerli
BC396305 404 Kat
L40 Ultra CE modelinde de olsa keske🥹
IF564090 405 Kat
Ben beğeniyorum
FF401519 406 Kat
Ön dönen tekerleğin temizliği nasıl yapılıyor?  
Değerli Kullanıcımız; Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır.Her parça ve diğer durumlar için rutin bakım süreleri ve yolları kılavuz içerisinde bulunmaktadır. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.Teşekkürler.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/ ... =226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/kullanici-kilavuzu
DI268888 407 Kat
Robot süpürgem silme işlemini yapmıyor servise gönderdim sorunun giderildiği söylendi ama hala silme işlemi yapılmıyo
Değerli Kullanıcımız;arızada devam eden bir durum var ise servise yeniden gönderim yapıp müşteri hizmetlerine servis iş emri numaranızı bildiriniz. Teşekkürler.
UW865615 408 Kat
Ben çok memnunum teşekkürler dreamme ailesi 🙂
UM979602 409 Kat
Önceden girdiği koltukların altına şimdi girmiyor halıyı süpürüp cıkıyor. Durmadan haritamı yenileyeceğiz. Daha önce girdiği yerlere girmiyor
Değerli Kullanıcımız;Cihazda bir komut hatası yaşanmış olabilir. Bu aşamada resetleme ve yeniden kurulum önerilmektedir.Kurulum sonrasında ; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Devam eden bir durum olur ise cihazı servis biriminin incelemesi gerekir. Bize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön