🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

694 Yorum

Hilal 390 Kat
Paspaslama için daha güzel bir koku yaysin istiyorum bunun için suya veya detarjana katılabilecek bir ürün var mı ?
Değerli Kullanıcımız, Solüsyon kullanımı yapan cihazlar için cihaz solüsyonu dışında bir solüsyon kullanımı önerilmemektedir. Farklı kimyasal ya da içerik bilinmeyen kimyasal kullanımında cihazda oluşacak arızalarda cihaz garanti dışı kalabilmektedir. Daha detaylı bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.
DH473605 391 Kat
Ürünler gayet iyi
TP577936 392 Kat
L20 ultra aksesuarları tüm set olarak satılmıyormu ben baktım bulamadım
Değerli Kullanıcımız, her model ürünleri set olarak satılmayabilir. Tek ürünlerinden kontrol etmenizi öneririz. Teşekkürler.
Zarife Robot 393 Kat
Ne yazik ki sitede fiyatlar çok yüksek, sizden fiyat bilgisi rica edebilir miyim
Değerli Kullanıcımız, Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories modelinizi seçerek kontrol edebilirsiniz. Her yedek parçanın detayında uyumlu olduğu modeller belirtilmektedir.
Ayrıca,online satış ortaklarımızda da satışı bulunur.(HepsiBurada - Trendyol : Dreame Türkiye Satıcısı)
Olmayan stoklarda; Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz.Teşekkürler.
Dmrvex 394 Kat
Bence yedek parça biraz daha uygun olabilir
BA850135 395 Kat
Bir litre solüsyon ne kadar gidiyor
GN910906 396 Kat
Fiyatı ogrenebilirmiyim

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön