[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

644 Yorum

PY548596 390 Kat
Yatağın altına girmiyordu aparat aldım bende
YZ076227 391 Kat
Paspaslar  yeterince  yükselmediği için halıları batırıyor lütfen yardımcı olurmusun
Değerli Kullanıcımız; Paspas kaldırma modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır.Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın bir halı ise değecektir. Halıya çıktığında paspaslar dönüyor durumda ise halı algılaması olmamış olabilir.Bu durumda harita yenileme yapılabilir. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca,Temizleme modunuz '' Süpür Paspasla '' ya da '' Süpürdükten sonra paspasla '' seçildikten sonra , halı ayarlarından ''süpür işaretlemesi yapıp - paspas kaldırma  '' olarak işaretleyip paspaslama yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
asil karan 392 Kat
Konumlandırma nasıl yapılıyor nasıl yapacağım
Değerli Kullanıcımız;Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
PO621717 393 Kat
İşe yarar
KM931134 394 Kat
Makinayı yeni aldım kurulumu nasıl yaparız
Değerli Kullanıcımız;Kurulum için https://youtu.be/XYwfDXrHD9g?si=wBq_yKrSTDQQCu5G bu link videosundan destek alabilirsiniz.Ayrıca dikkat edilmesi gerekenler belirtilmiştir.
Kurulum aşamasında ;
Cihaz kurulumu cihaz istasyon dışında olarak kurulum yapılmalıdır.
Telefonunuzda konum ve bluetooth ayarlarınız açık olmalıdır .
Ağ ayarlarını yaparken 2 tuşa basma işleminde sesli uyarı alarak adım adım devam edilmelidir.
Ağ bağlantısı adımında Dreame Vacuum gibi bir ağa bağlanmanızı isteyebilir. Bu aşamada atlanmamalıdır.
İnternet bağlantınız yakın ve 2.4 Ghz olarak ayrılmış halde olmalıdır. ( 2.4 Ghz ve5 Ghz bandında geliyorsa bağlantı olmayacaktır . )
Kurulum sonrasında ; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
LO977404 395 Kat
L 20 ultra robot süpürge aldım 8 ay kadar güzel kullandım sonra bir anda şarz olmamaya başladı servise gönderdim 2 buçuk bin para aldılar ama kart degişti diyerek eve geldim yine çalışmadı tekrar gonderdım servise yine 2 buçuk bin verdim şarz yerini degiştirdik dediler yine olmamıştı 3. Defa gönderdim bu seferde uygulamda siyah olan süpürgem beyaz görünüyor  farklı robotun beynini takmışlar ve malesef koltuklarjn altına girmiyor resmen 50 bin tlm çöp oldu şimdi ne yapmalıyım tekrar servise göndermekten bıktım
Değerli Kullanıcımız; Gerekli kontrolleri yapabilmek ve size destek olabilmek adına bilgileriniz gereklidir. Size forum mesaji ile ulaştık. Lütfen kontrol ediniz ya da müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
SS166736 396 Kat
Koltukların altı yüksek olmasına rağmen girmiyor nasil çözeriz l40s pro ultra
Değerli Kullanıcımız; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
EW464863 397 Kat
Tekrar haritalama nasıl yapılıyor acaba .çünkü salon halımızı görmedi.çocuk odası halısı da tanımadı.
Değerli Kullanıcımız;Var olan haritanızı silip '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Algılamadığı durumda modele göre değişmekle beraber halı mobilya eklemesi yapılabilir. Devam eden bir durumda yeniden ulaşabilirsiniz.
QH279054 398 Kat
Ben kendim alıp taktım çok rahatlık
TA752573 399 Kat
çok güzel

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön