🛍️ Puan Listeleme Geldi! Hangi Ödülü Kazanacağınıza Bakın! 🎁

42 Yorum

VB513778 30 Kat
Güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MZ577216 31 Kat
Puanları nasıl harcayabilirim hala anlamadım
Değerli Kullanıcımız; Puan kullanımının detaylı anlatımı için https://dreametech.com.tr/pages/dreame-puan-programi linkinden adımları takip edebilirsiniz.Fakat genel anlamda ; web sitesi alışverişlerinde her 1 TL 'lik alışveriş 1 Puana dönüşüyor.Forum etkinliklerinizden kazanılan puanlarda dönüşümde 10'un katları olarak çevrilmektedir. Alışveriş yapmak istediğinizde de her 100 puan 1 TL ye dönüşmektedir.Dönüşen puanlara yeniden kazandıklarınız her seferinde eklenebilir. Sonrasında yeniden alışveriş yapılmak istendiğinde ; sepet adımında bu indirim kuponlarını kullanabilirsiniz.Daha fazla bilgi için bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
QR958394 32 Kat
X50 modelini bende aldım keşke daha önce alsaymışım dedim 🤩
Büşbüş 33 Kat
Ürünü alalı 2 gün oldu sürekli araştırma ve kurcalama içerisindeyim inşallah en yakın zamanda her yeşini öğreneceğim ama gayet güzel ve cok işten kurtarıcım oldu
PY548596 34 Kat
O kadar alıştımki elim ayağım oldu
RO790211 35 Kat
Kendini düşünen insanlarin alması gereken bir teknolojik ürün ben memnunum teşekkürler dreame ailesi 🌼
Psychodio 36 Kat
Dreame L40 Ultra modeline sahibim. Gerçekten süper bir ürün. Malezemeleri çok kaliteli. Hem kendim aldım hemde etrafımdakilere aldırıyorum.
TB765049 37 Kat
Tam 13 aydır kullanıyorum. Çalışan biriyim ve evim 165 metrekare. Her yerde halı döşeli. Ben çok memnunum. Evde eşya da fazla. Kanepe ve koltukların altını süpürüp silmesi bana çok zaman kazandırıyor. Dream L10 Pro. Geçekten harika. Evi hiç vileda yapmıyorum. İşimi öyle kolaylaştırdı ki haytımda kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim. Ben paspaslama için çeşme suyu kullanmıyorum, arıtıcıda kullanıyorum suyu. Kireçlenme olmasın dşye. Ve her haftasonu açıyorum süpürgeyi 6 saattir çalışıyor. Şükürler olsun, bıgüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. 13 ayda bir kez haritalama yaptım. Temizlik bittikten sonra robotumu genellikle hemen temizlemeye çalışıyorum. Bir de halıların üzerini dikey süpürge ile süpürdükten sonra robot için kolaylık oluyor. Zaman buldukça yapıyorum. Benim için en büyük kolaylık eşyaların altını süpürüp ve silmesi. Bu beni mutlu ediyor. Dream firmasına teşekkür ediyorum. Şikayetçi olduğum konular deterjan ve ekipmanların pahalı olması. Bir de defalarca süpürdüğü odada halı, masa ve koltuk auaklarında yanlış tanımlama yaparak, geri bildirim göndermesi. Genel olarak çok memnunum, mutluyum. Herkese da almalarını tavsiye ediyorum. Firmaya tekrar teşekkürler
1234

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön