🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

OW293521 30 Kat
Keşke videolu anlatabilseydim sizlere 0 su lekesi 0 toz başka markayı araştırmaya gerek bile yok. Dream ls10 ve h14 dual bebeğim gibi kendini seven herkes almalı. Temizlik bir başka harika teşekkür ederim
OQ070545 31 Kat
29 Kasım 2024 tarihinde Ankara Natavega Avm Mediamarkttan DREAME D10S marka robot süpürge aldık.
Alırken robot süpürgelere dair bilgimiz olmadığı için marka temsilcisi M. Hanım bize ballandıra ballandıra bu ürünü anlattı. Saç kılları benim için önemli bir konuydu ve saçları keserek alacağını söyleyerek bizi kandırdı ve biz bu ürünü aldık.
İlk kez 9 Mart 2025te temizliği bitirmeden istasyonuna dönme, gürültülü çalışma ve keserek alır dediği saç kıllarının kendi parçasını parçalamasından dolayı servise gitti. Parça değişimi, cihaz güncellemesi yapıldı.
2.kez 19 Haziran 2025te yine fırçanın parçalanması, engel aşmama, tanecikli parçaları çekmemesinden dolayı servise gitti. Cihazda fan değişimi yapıldı.
Servisten bu sefer tamamen arızalı şekilde geldi. Açıldıktan 10-15 sn sonra haritalama yapacakken hata verip duruyordu. 3.kez 9 temmuz 2025te iade veya değişim talebi ile tekrar servise gönderildi ve fan değişimi yapılıp geri gönderildi.
Gönderildiğinde süpürgem pislik içindeydi. Depoda test ettiğini söyleyen marka temsilcisi M. Hanım temizlemeyi unuttuğunu beyan etti. Benim onlara göndermiş olduğum halinin fotoğrafları mevcuttur. Benim evimde 2 haftalık bebeğim var ve ben bu süpürgeyi evime sokup çocuğumu hasta edemem, bu pisliği temizlemek zorunda da değilim. Lütfen ama lütfen bir şey almadan önce iyi araştırın hiçbir marka temsilcisine kanmayın.
Biz aylardır mağdur ediliyoruz ve bu konuya ilişkin ivedi şekilde açıklama bekliyoruz. Bu ürünün iadesini talep ediyoruz!
50e836b7-13cd-44c3-a396-0498d6e6dfc7.jpeg
IMG_1354.jpeg
Değerli Kullanıcımız ; Paylaştığınız deneyim nedeniyle duyduğunuz rahatsızlığı içtenlikle anlıyor ve yaşadığınız mağduriyetin sizi ne denli etkilediğini üzülerek okuyoruz. Özellikle yeni doğmuş bebeğinizin bulunduğu hassas ev ortamında bu sürecin yarattığı sıkıntıyı önemsiyoruz.Yaşananlardan ders çıkarmanın bizim için önemli olduğunu belirtmek isteriz. Bu süreçte karşılaştığınız servis, iletişim ve kalite sorunlarını dikkatle analiz ederek hizmet prosedürlerimizi gözden geçireceğiz. Sizin gibi değerli kullanıcılarımızdan gelen geri bildirimler, operasyonel mükemmeliyetimizi artırmak açısından büyük önem taşımaktadır. Ürününüze dair yaşanan teknik sorunlar ve talepleriniz, Satış Sonrası Destek Ekibimiz tarafından titizlikle değerlendirilecektir. Bu doğrultuda, en kısa sürede sizinle iletişime geçerek sürecin detaylarını birlikte ele almayı hedefliyoruz. Amacımız, memnuniyetinizi en sağlıklı şekilde sağlayacak adımları birlikte belirlemektir.Dreame olarak kullanıcı memnuniyetini ilkemiz olarak görüyor, yaşadığınız olumsuzluğu giderebilmek adına elimizden geleni yapacağımızı bilgilerinize sunuyoruz.Teşekkürler.

OW293521 32 Kat
Ls10 Dream ,
h14 dual Dream
temizlik sever herkesin kendini şımartması için alması gerekiyor , Dream ile işler kolay
OW293521 33 Kat
#benimdreamhikayem# Dream ailemizin 1 yıllık üyesiydi Ls10 Dream robot süpürge ile ben bebegimi uyuturken o benim için evimi süpürüp sildi. ❤️
OW293521 34 Kat
#benimdreamhikayem#
1 yıldır bizim için Ls10 Dream robot süpürgemiz evimizi silip süpürdü bebeğim ile 1 yılımız işimi hafifletti ❤️ teşekkür ederim.
DU852170 35 Kat
Hayatıma neden bu kadar geç aldığım için pişmanın keşke daha önceden alıp bu stresten kurtulsaydım herkese tavsiyemdir harika bir ürün😍
OW293521 36 Kat
#benimdreamhikayem#
Benim Dream aşkımı sorgulayamazlar
Ls10 Dream robot süpürgem den memenun kalınca
H14 dual dikey süpürgeyide sorgusuz sogalsiz aldım markanın üretimi yedek parça bulma kolaylılıgı temizlik için kolaylık süpür sil
OW293521 37 Kat
Dream aşkı her modelini alıp her odaya koyma fikri çık aklımdan ❤️ güvenerek aldığım ve çekiş gücünü çok seviyorum üstüne tanımıyorum. Akıllı ev aletlerim
image.jpg
OZ473934 38 Kat
robot süpürgelere ön yargılı biri olarak (patlama hack edilmes vs.) eşimin zoruyla aldim ama eşimden çok ben sevdim (aramızda kalsın (:  ) zamanlanmış temizlik evime geldigimde mis gibi kokmasi toz namina bisey kalmamasi benim en cok sevme sebebim iyiki dream iyiki robot süpürge
RM773069 39 Kat
Kısa süre önce doğum yaptım bebekle beraber ev işlerine yetişmek o kadar zordu o kadar zordu ki özellikle kablolu süpürgeyle evi süpürmen ardından silmek benim için çok büyük zaman kaybıydı böyle bir zamanımda açıkçası olmuyordu bebek olduğu için evinde temiz olması gerekiyordu  hiç birşeye yetemediğim bu dönemde dreame hayatıma girdi resmen evde 2 kişi gibiyiz akşamları evi topluyorum zamanlayıcısı sayesinde her gece uyuduktan sonra bütün evi süpürüp siliyor sabah uyandığımda pırıl pırıl bir evle uyanıyorum mükemmel bir his bebeğimlede çok iyi anlaşıyorlar hiç birşeyle zaman geçirmeyen bebeğim dreame robot süpürgemizi izlerken oldukça keyif alıyor hayat kolayştırıyor keşke hamileyken alsaydım geç tanıştığım için içim buruk ama yıllardır hayatımda gibi onu çoookkk seviyoruz 💕

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön