[X40 Ultra] Ürün ve marka pişmanlığı

87 Yorum

Chucky 30 Kat
Önce süpür sonra paspasla dediğimde evi komple süpürüp istasyona gidip şarj olmaya başlıyor. Paspasa geçmiyor. Resetleyip temizleyip yeniden denememe rağmen sorun aynı. Alalı 4 gün oldu ama bir türlü olmuyor
Değerli Kullanıcımız; süpürme işlemini bitirdikten sonra gerekli görüyorsa şarj ederek devam eder. Fakat uygulama içi ayarlarda pil yönetimi ya da daha fazla fonksiyon içinde '' temizleme moduna devam et '' açık konumda mı kontrol ediniz. Bu durumda kaldığı yerden ve işlemden devam etmektedirler. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler
WK925576 31 Kat
Dreame L40 ultra ce aldım içinden eksik parça var deterjan kutusu yok deterjan yok.kamereyi ayarlamadim .bazanin altına girmiyor.ayari varmi
Değerli Kullanıcımız;L40 Ultra CE modeli kutu içeriğinde solüsyon haznesi bulunmaz.Fakat solüsyon haznesinin kullanımı için uyumludur. Dilerseniz 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz.Ya da servis biriminden talep açılarak satın alabilirsiniz.Servis birimi size fiyat iletecektir.Bunun için ulaşınız.CE modelinde kamera bulunmamaktadır. Mobilya altı için gireceği yükseklik 12 cm şeklinde olmalıdır. Gerekirse harita yenileme yapabilirsiniz. Teşekkürler.
GY783187 32 Kat
Benim süpürkem 1 ay oldu ala lı bazen aynı yerde 5 dakika kalıyor
Değerli Kullanıcımız;rota boyunca engel algılaması olduğunda konum bulma sebebinden donma, dönme yapabilir.Bu süre uzun sürerse, dönme devam ederse sorun olmaktadır.Cihazı kapa - aç yapabilirsiniz.Devam eden durumda harita yenileme yapılabilir. Daha fazla bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.
SQ600111 33 Kat
Robotum ilk aldığımda çok güzel temizliyor du alalı bir yıl oldu evi süpürürken tozu dökülüyor etrafa süpürdükten sonra tozunu boşalt muyor
Değerli Kullanıcımız ;Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır. Bu işlemlerle beraber kullanım olmasına rağmen devam eden bir arıza durumu var ise lütfen servis desteği almak için bize ulaşınız. Teşekkürler.
TC040258 34 Kat
Haritadaki oda isimleri artık değiştirilemeyecek mi?
Değerli Kullanıcımız;Ana kullanıcı olarak oda ismi değiştirme işlemi yapabilirsiniz.Farklı bir durum yaşıyorsanız detay belirtiniz. Teşekkürler.
OC348110 35 Kat
Robot süpürge düz bir zeminde ancak zemini eğimli diye komut veriyor çalıştırıyorum ne yapmalıyım
Değerli Kullanıcımız;haritada sapma oluşmuş olabilir.Harita yenileme yapabilirsiniz. Devam eden durumda resetleme ve yeniden kurulum gerekmektedir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler
EO483850 36 Kat
Merhaba fotoğrafta görünen sorunu tekrar tekrar yaşıyorum daha  öncede böyle bir sorun olmuştu yetkili Servise yani size kargolamıştım bana geri bildiriminiz hiç bir arıza olmadığıyönündeydi evet eve geldiğinde çalışmaya devam etti ama sonrasında yine böyle bu kadar büyük bir firmanın bu kadar küçük bir arızayı çözmemesi ve ürünün arkasında durmaması çok üzücü ne yapacağım tekrar mı kargolayacağım tekrar mı aynı süreçlerde uğraşacağım gerçekten asla çevremdeki hiç kimseye önermiyorum robot süpürgeler arasında en kötüsü diyebilirim
IMG_2734.jpeg
Değerli Kullanıcımız; Sorgulama için;servis birimi ismi,servis birimine verilen isim soyisim,servis biriminden gelen iş emri numaranız,cihaz seri numarası, telefon numarası gibi bilgileriniz gereklidir.Buna göre kontrol sağlamak isteriz.Teşekkürler.
XF272949 37 Kat
Merhaba paspas temizleme plakasında su birikiyor ve temizleyin hatası alıyorum çözümü nedir
Değerli Kullanıcımız;Su haznesi doğru yerleştirilmemiş ve kapakları tam kapatılmamış olabilir.Su tankının düzgün bir şekilde takıldığından ve kapağın tam kapandığından emin olun.Yerine tam oturmazsa su akışı olmaz.Kapaktan bastırınız ve su çekişi devam ediyor mu bakınız.Su filtresi veya valfi tıkalı olabilir.Su haznesinin alt kısmında yer alan filtre veya su çıkış valfi kireç, kir veya kalıntılarla tıkanmış olabilir.Ilık suyla nazikçe temizleyin, gerekiyorsa iğne veya kürdanla dikkatlice açın.Su çıkış kanalı kurumuş olabilir.Süpürge uzun süre kullanılmadıysa su çıkış yolları kuruyarak tıkanabilir.Su tankına biraz sıcak (kaynar değil) su koyup bir süre bekletin, ardından hafifçe sallayıp tekrar deneyin.Paspas pompası arızalı olabilir.Motor suyu çekmek için çalışan küçük bir pompa ile çalışır. Eğer ses gelmiyor veya hiç su akmıyorsa pompa bozulmuş olabilir.Bu durumda teknik servis gereklidir.
Teknik servise gönderim yapmadan önce son adım olarak resetleme ve yeniden kurulum ile son deneme yapmanızı öneririz. Kimi zaman komut hatasından kaynaklı da olabilmektedir.
Gerekli kontrolleri yapmanıza rağmen düzelmeyen durum var ise cihazınızı servisin görmesi gerekmektedir. Bizlere tekrar ulaşabilirseniz servis bilgilerini iletebiliriz. Teşekkürler.
UQ383402 38 Kat
Şarjı tam dolduruyorum ve kullanacağım acil durumlarda sarj%10 gösteriyor. Sürekli fişe takılı kalması mantıklı degil
Değerli Kullanıcımız;Akıllı Süpürgeler, Lityum-iyon (Li-ion) pil ile çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Sürekli uzaktan çalıştırmaya hazır halde beklediklerinden kullanım olmasada azalma yaşayacaktır.Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir.
Farklı bir destek almak veya öğrenmek istediğiniz farklı bir sorunuz var ise bize ulaşınız.Teşekkürler.
IZ687933 39 Kat
Islak silmesi için ne yapılması gerekıo
Değerli Kullanıcımız;İstasyonlu modeller için; Robot silme görevine başladığında, mopun su içeriği oldukça yüksektir. 5 dakikalık otomatik temizlikten sonra stabil bir duruma ulaşacak ve ardından genel su dengesini korumak için suyu yeniden dolduracaktır. Lütfen su tankının boş olup olmadığını kontrol ediniz.Paspaslama veya Süpür / Paspasla modunu seçiniz.
Mop pedini çıkarın ve sadece mop ped tutucusunu takınız.5 dakikalık otomatik temizlikten sonra yere bakın, yerde küçük su damlacıklarının olup olmadığını kontrol ediniz.
Su tankından su çıkıyorsa, mopun yeterince ıslanması için paspaslama sıklığını daha yüksek bir seviyede ayarlamanızı öneririz.
Cihaz istasyonsuz model ise; kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir.Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur;ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz, kir, kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz.Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir.Lütfen bize tekrar ulaşınız.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön