[#Bakım Serisi] Robot süpürgenizin ömrünü uzatmak ister misiniz?

66 Yorum

BF147910 29 Kat
Teşekkürler
KX371260 30 Kat
Merhaba x40 ultra aldım 3 defa kullandım deterjanı almıyor deterjansız siliyor ne yapabilirim
2025-12-10 16:31:11 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; uygulamada yanaşma noktası ayarları içerisinde '' otomatik deterjan ekleme '' kısmının açık olup olmadığını kontrol ediniz. Solüsyon kullanımı paspasları yıkarken olduğu için çok fazla kullanım olmadan devam eder. Bu işlemlere rağmen solüsyon kullanımı olmadığını düşüyorsanız cihaz incelemesi yapılabilir. Bize ulaşınız. Teşekkürler.

HL628149 31 Kat
L10S pro Gen2robot süpürgenin ana fırçasını nasıl çıkarabilirim sıkışmış çıkmıyor
2025-12-12 19:17:25 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Verilen bakım linkinden inceleme yapabilirsiniz. Teşekkürler. https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1

OQ483280 32 Kat
Eskiden süpürgeden çok ses gelirdi. Şimdi sesi çok azaldı. Motorunda sorun olabilir mi? Neden evi süpürürken daha az sesle çalışıyor?
2025-12-13 18:26:58 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihaz performansı açısından gerekli bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Bu işlemler ile beraber kullanım olmasına rağmen devam eden bir arıza durumu var ise lütfen Müşteri Hizmetlerimizden bize ulaşınız. Teşekkürler.

Yağız Aras 33 Kat
Robotum çalışırken temiz olduğu halde takur tukur ses geliyor nedendir acaba
2025-12-16 19:17:11 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Kontrol etmenize rağmen ses devam ediyorsa lütfen servis birimine yönlendirme yapılmasını sağlayınız. Bunun için forum özel mesajı ile ya da müşteri hizmetlerimizden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

CC924473 34 Kat
Dreame L 40 turkce konuşmuyor
2025-12-16 20:41:57 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Bildirim olarak Türkçe konuşması ise ; DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan ( Modelinize göre değişmekle beraber ) "Cihaz Ayarları" menüsünün altında "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan '' ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır. Sesli komut verdirmek isteniyorsa ; Sesli asistan bölümündeki uygulamaları yükleyip eşleştirme yaparak kullanılabilir.Daha detaylı bilgi için lütfen ulaşınız. Teşekkürler.

XG283245 35 Kat
Harika Bir ürün
QM219294 Peri 36 Kat
Merhabalar x50 ultra complete aldım iyi süpürmüyor kırık bırakıyor ne yapabilirim teşekkürler
2025-12-19 00:32:32 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

Serciyo 37 Kat
Bilmemiz gereken cok sey varmıs
Serciyo 38 Kat
Arkadaslar söyle bişey sorucam sarjı %30 dan fazla dolmuyor takılıyor neden acaba yardım cı olabilir isiniz
2025-12-22 02:29:00 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; cihaza dair bazı bilgileri öğrenerek destek olmak isteriz. Size forum özel mesajı ilettik lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön